Hur Hook en Netbook upp till TV: n

Hur Hook en Netbook upp till TV: n


Med modern elektronik och datorteknik, är det enklare än någonsin att ansluta en bärbar dator till en TV. Oavsett om du vill använda din TV som en monitor eller titta på filmer i high-definition, ansluter din netbook är en relativt enkel process. Med hjälp av VGA-utgång från din netbook, kan du ansluta den antingen till en VGA-ingång eller RCA-ingång på TV: n.

Instruktioner

1 Kontrollera din TV för en blå VGA-ingång. Om din TV har en, kan du ansluta en VGA-bildskärm kabeln till det och VGA-utgång på din netbook.

2 Leta efter en vit HDMI-ingång på din TV. Om din TV har inte en blå VGA-ingång, men har en vit HDMI-ingång, kan du ansluta din netbook till det med en VGA-bildskärm kabel som har en HDMI-adapter på TV änden.

3 Anslut din netbook till TV: n med en VGA-till-RCA-kabel adapter, i avsaknad av en VGA eller HDMI-ingång. Den blå VGA delen av kabeln kommer att ansluta till din netbook, och den röda, gula och vita RCA slut kommer att ansluta till RCA-ingång på TV: n.

4 Starta om netbook när den och TV ansluts via lämplig kabel. Vissa bärbara datorer kommer inte automatiskt igen TV: n som bildskärm. Om så är fallet, gå till "Kontrollpanelen" och för att komma åt skärminställningarna på din dator. Välj din tv under bildkälla rullgardinsmenyn och klicka på "OK". Bilden från din bärbara dator ska visas på TV: n.