Häst tårta idéer

Häst tårta idéer


En häst tårta är en tankeväckande touch för någon från den unga My Little Pony fläkt till mer mogna hästkapplöpning entusiast och kan åstadkommas på en mängd olika nivåer och prisklasser. Oavsett om du gör det själv med dina egna händer, eller hyra en specialitet kaka bagare, kommer din häst-inspirerade tårta vara träffen av någon rid- älskare stora dag.

forma den

Gör en häst formad tårta till din hästvän. Köp en kakform i en form av en häst eller häst huvud, eller göra en hästhuvud formad kaka själv. Kakformar kan hittas i nästan vilken form och förstärkt med detaljerad frosting. En relativt snabb och enkel lösning till hästen tårta, planera så att du har tid att hitta den bästa formen. Omvänt kan du pussla ihop en tilltalande hästhuvud formad kaka själv. Baka upp två normalstora ark kakor. Använd ett ark som häst huvud, och den andra som halsen. Ta bort ark kakor från kastruller och lägg i en vinkel för att bilda hästen huvud och hals. Avrunda huvudstycket att lägga mjukhet och detaljrikedom. Frost båda delarna med choklad glasyr. Med hjälp av en gaffel, dra linjer i glasyr på halsen och övre delen av huvudet att likna manen av hästen. Använd choklad kyssar med en vit choklad tips du doppa dig för ögonen. Använd trimmas bitar av kakan för att skapa öron. Skär bitar i små trianglar och frost och placera en på toppen av kakan, och den andra sidan av hästens huvud.

serigrafitryckta

Häst tårta idéer


Beställa en egen tårta till din hästvän födelsedag. Ta ett foto av hedersgäst på sin häst, eller sina favorit hästras och ge det till bageriet. Med hjälp av en speciell skrivare med mat-färgbläck, kan de flesta bagerier skapa en screenliknande utskrift av bilden. De kan då centrera det på kakan och lägga till vanliga glasyr detaljer. För ett barn kan man också ta in en bild av en tecknad häst eller en favoritleksak häst att göra kakan ännu mer speciell.

tredimensionell

Häst tårta idéer


Köpa några små hästmodeller eller plast häst leksaker för att klä upp din hemlagad kaka. Glasera din ark eller skikt kaka med gröna frosting för att efterlikna gräs. Använd tandpetare för att skapa en miniatyr staket och placera flera hästar runt en traditionell stand-up födelsedag nummer set. Rita i hästskor och stjärnor med dekorativa glasera rör för att lägga till mer information runt sidorna av kakan.

Professionell stående häst Cake

Ställ en professionell specialitet kaka bagare för att skapa en stående tårta häst för din fest. Professionella specialitet bagare använder träformar och speciella glasyrer att bygga upp och tälja en realistisk och dyr häst tårta för ditt evenemang. Perfekt för den vuxna hästen entusiast och för ett större sällskap kan en begåvad bagare gör din häst tårta en realistisk utseende mittpunkten.