Hur vill kolla om Motor Mount Är Broken på en Honda Civic

Hur vill kolla om Motor Mount Är Broken på en Honda Civic


Motorfästen är konsoler som stödjer och stabiliserar motor av ett fordon. Syftet med motorfästen är att minska vibrationer och skakningar i samband med normal motor användning. De fästen är vanligtvis belagda i gummi för att verka som små stötdämpare. Kan brytas en eller flera motorfästen - Om din Honda Civic skakar eller bullriga - eller vibrerar överdrivet.

Instruktioner

1 Lyft huven på din Honda Civic. Fäst den på plats genom att föra in änden av huven stången i skåran på motorhuven.

2 Leta reda på motorfästen i bilen. Det finns fem motorfästen som stöder motorn i de flesta Civic modeller. En mount påträffas på varje sida av motorn. De andra är placerade framför och bakom motorn. En är placerad på transmissions fästet.

3 Inspektera fästen visuellt. Leta efter sprickor, sliten gummi eller chips. Det är tecken på att motorn fästet är bruten.

4 Stäng motorhuven och slå på bilen. Placera bilen på park och sätta foten på bromsen. Be någon att stå bredvid bilen samtidigt som du trycker på gasen. En motor mount sannolikt bryts om bilen ryser eller ryck.

5 Kör bilen i en tom parkeringsplats. Accelerera och bromsa snabbt. En trasig motor mount indikeras av bilen skaka överdrivet eller hoppa ungefär i växel. Lyssna efter en tung clunking buller; detta kan vara motorn flytta tillbaka och fjärde på grund av att en motorfäste som är trasig.