Idéer för att dekorera en barn Hall Som Street

Idéer för att dekorera en barn Hall Som Street


Det finns många sätt att dekorera en barn hall som en gata. Några idéer lämpar sig bättre för en skola hall medan andra fungerar bättre i ett hem hall inställning. Dekorera ett barns hall som en gata behöver inte begränsas till bara pojkar, som flickor också njuta gatu skrapar med bilar, lastbilar, vägar, träd och andra scener som finns på stadens gator.

Att välja rätt Street Scene

Välj ett tema för dina barns hall gata. Ta hänsyn till åldern dina barn, kön dina barn, dina barns intressen och eventuella intressen som du kanske vill vårda och växa. Några intressanta möjligheter att överväga att skapa din gata inkluderar återskapa en gammaldags gata som du växte upp på, gatan dina barn växer upp på en känd gata som Wall Street, eller en gata i ett annat land som Frankrike med en Eiffeltornet scen . Gatan kan också vara en make tror scen från ditt barns favorit berättelse bok eller film som Thomas tåget.

Turning Barnens Hall i en gata

För en allmän och enkel gatubilden, det finns gott om gatan mattor och tyg eller gummi gata scen mattor som finns på de flesta lokala butiker, byggvaruhus i golvsektionen och på nätet. Lätt att använda vägg tillämpningar av byggnader, bibliotek, bilar, helikoptrar, och städer kan tillsättas till korridoren väggar. Samma klistermärken eller applikationer kan läggas till bitar av affischen ombord eller trä cut outs som hängs på väggen om du vill kunna dra ner dekorationer snabbt utan några bevis kvar på väggen. För en mer detaljerad eller realistisk gata kan förnödenheter inklusive färger, penslar, trä, material, eller till och med teman belysning och krokar behövas. Möbler i korridoren kan målas för att matcha temat också. Kakel kan läggas att se ut som gammaldags tegel vägar. Trä cut outs av bilar, tåg, flygplan, kyrkor och träd kan skapas och målas för att skapa en mer tredimensionell gata känsla. För små barn, kan materialet användas för att skapa tredimensionella kudde bilar, lastbilar, träd, moln, byggnader, och spikas i korridoren väggar så att barnen kan rörd och känna deras hall också. Eller en gata kan målas på golvet och barnen kan tävla sina lastbilar och bilar ner sin hall gata. För den historiska hallen som en gata eller gatan som är en kopia av en verklig gata, kan bilder eller affischer hängas i korridoren eller scenen kan skapas med hjälp av färger och trä cut outs att replikera viss gata som du har valt. Det kan ta lite tid och forskning för att få det exakt, men det kommer att vara väl värt ansträngningen.