Hur får man ett jobb som en rättssal Artist

Hur får man ett jobb som en rättssal Artist


En rättssalen konstnär skisser scener från rättsfall. Hennes / innebär sitt jobb inte bara att skapa ritningar som visar de inblandade i ett fall partier, men också fånga känslan eller känslor av en stund i en rättssal. Domstols konstnärer arbetar ofta på frilansbasis, skissa domstol scener när deras kunder behöver dem snarare än som en heltid, vardagliga arbete. Ibland rättssalen konstnärer möter konkurrens från nyhets kameror som tillåts i domstol. De har en fördel, men när domare förbjuda nyhets kameror i uppmärksammade fall.

Instruktioner

1 tjäna en konst examen från en ackrediterad institution. Medan många arbetsgivare inte kommer att bry sig om din examen, särskilt om du är begåvad, kan vissa inte ta examen på allvar om du tjänar det till en institution som inte är ackrediterad.

2 Lär dig att skissa, som arbetar med blyerts, kol och pastell. Vissa människor praxis skissa föremål först och sedan gå vidare till människor. Experimentera med färger för att lära sig att göra en skiss ser realistiskt.

3 Utveckla färdigheter som krävs för att lyckas som en rättssal konstnär. Du måste kunna visualisera hur scenerna kommer att visas efter människor har förskjutits i sina stolar och minnas detaljer, såsom ansiktsuttryck och förändringar i kroppsspråket. Du kommer också måste kontrollera små föremål på ett exakt sätt och hålla handen stadig när du ritar.

4 Öva skissa scener som förändras och rör sig. Eftersom rättssalen deltagarna inte kommer att sitta helt stilla, måste du lära dig att fånga en scen, även om deltagarna är ständigt flyttar runt.

5 Skapa en portfölj som innehåller några av ditt bästa arbete. Du kan inkludera skisser du skapade samtidigt på universitetet liksom de som du gjorde när du tränar på fritiden.

6 Sitta i på rättsfall och skapa skisser för att lägga till din portfölj. Detta är lagligt i de flesta platser, och du vanligtvis inte behöver särskilt tillstånd.

7 Kontakta TV-stationer och organisationer som publicerar nyheter, inklusive Internetbaserade nyhetssidor. Säker möten med nyhetsproducenter och visa dem din portfölj. Du kan behöva kontakta dem ofta, så att du är den första person de tänker på när de behöver en ny domstol artist.

8 Bli medlem i organisationer för journalister och andra nyhets proffs. Nätverk kan hjälpa dig att få remisser som kan hjälpa dig att säkra ett jobb.

9 Ta kontakt med tillverkare av tv-program som fokuserar på intressanta brottmål eller lösa mysterier. De kan behöva rättssalen konstnärer från tid till annan.