Hur man gör en presentation mapp

Hur man gör en presentation mapp


Gör en presentation mapp som sticker ut från mängden. Platsinformation, menyer och program händelse inuti mappar. En handgjord mapp sticker ut på välgörenhetsevenemang eller fester och mottagningar. Också använda dem för prover och portföljer av ditt arbete om du är i en kreativ fält eller att ordna prov på en mässa eller festival monter. Använd en standardpresentation mapp som bas för en mer kreativ ett.

Instruktioner

1 Välj en vanligt papper presentation mapp med två fickor --- en på varje sida. Vertikala eller kuvert fickor är att föredra. Välj en färg som kompletterar tyget val.

2 Skär ett ark av tyg i samma storlek som den mapp när den läggs platt, ungefär 18 av 12 inches. Vik mappen plant med täcket uppåt.

3 Applicera ett tunt lager av decoupage lim på locket och sedan jämna ut tyget på plats. Gnugga ut eventuella bubblor med fingertopparna.

4 Applicera decoupage lim på baksidan av det dekorativa pappersarket. Skjut detta in i fickorna på vardera sidan och släta på plats. Veck i mitten faldigt med en mapp ben eller i handtaget på en sked.

5 Skär en 4 med 2-tums rektangel från att matcha papper med dekorativa kant sax. Centrum på en av fickorna. Limma botten och sidor av papperet ner för att göra en liten ficka för visitkort.

6 Fäst en dekorativ brad från en scrapbooking butik i mitten av den högra kanten av frontluckan. Skär en 4-tums längd av band eller ligt. Peta ett hål genom den bakre luckan som ställer upp med Brad på framsidan. Knyt sladden eller bandet genom hålet. Stäng mappen genom att linda bandet eller sladden runt brad tre till fem gånger.