Hur man fixar en bläckpatronerna som misslyckades på en HP Officejet 7410 Printer

Hur man fixar en bläckpatronerna som misslyckades på en HP Officejet 7410 Printer


Efter en längre tids användning, kan HP Officejet 7410 skrivare blir snett, vilket gör att dina utskrifter att vara utanför centrum eller har udda färganpassningar. Skrivaren har en automatisk anpassning korrigera förfarande, men dess möjligt för förfarandet att misslyckas om det finns andra problem med skrivaren. Fastställande en misslyckad inriktning sker genom felsökning flera olika hårdvarukonfigurationer innan en ny patron inriktning.

Instruktioner

1 Ta tag i botten av kontrollpanelen i mitten av Officejet skrivare. Lyft uppåt tills hela övre halvan låses på plats så de interna komponenterna är synliga.

2 Vänta fem sekunder för bläckpatroner flyttats på plats i mitten av skrivaren. Tryck ner plastlock på toppen av både färg och svart patroner. Dra båda patronerna ur vagnen.

3 Kontrollera den nedre kanten av båda patronerna för att säkerställa korta tejpremsan har tagits bort. Dra bort tejpen om någon del återstår. Skjut patronerna tillbaka på plats i deras motsvarande vagnar och tryck ner plastlock på toppen för att låsa dem på plats.

4 Tryck ned den övre halvan av skrivaren till sitt ursprungsläge. Leta reda på små indikatorn plast papper på pappersmatnings på skrivarens baksida. Skjut indikatorn till kanten av pappersmatnings om du använder normalstor papper, eller dra indikatorn till lämplig längd om du använder en pappers mindre storlek.

5 Tryck på "Meny" -knappen på den främre kontrollpanelen. Använd pilknappen för att navigera till "Underhåll" och tryck på "OK". Markera "Rengör bläckpatronerna" och tryck på "OK".

6 Vänta tills rengöringsprocessen är klar att köra och dra ut Officejet strömkabel. Koppla in kabeln tillbaka efter fem sekunder och trycka på knappen "Meny" igen. Navigera till "Underhåll" och klicka på "OK".

7 Gå till "Justera bläckpatronerna" och klicka på "OK" för att starta inriktningsprocessen igen.