Hur man skapar en fläkt Mohawk

Hur man skapar en fläkt Mohawk


Visa upp dina styling färdigheter genom fläktade din Mohawk uppåt till en otydlig topp. En Mohawk, eller "hök, är en vertikal remsa av hår som börjar vid nacken på nacken och slutar i mitten av främre hårfäste. Beroende på vad du föredrar, kan "hawk variera från några inches tall till en som höjer sig över huvudet. Oavsett höjd, designa din "hawk att stå högt och fläkt utåt för en radikal frisyr.

Instruktioner

En kam genom Mohawk att ta bort eventuella tovor. Längre hår är mer mottagliga för trassel än kortare hår.

2 Rub en värmeskyddande serum genom din Mohawk enligt anvisningarna på etiketten. Serumet håller håret från att brinna och hjälper till att reglera oregerliga flygigt trådar. Att arbeta i sektioner, tillämpa en Flatiron på Mohawk och dra uppåt. Detta kommer inte att göra din "hök stå upp rakt, men det kommer att ta bort alla naturliga lockar eller vågor i håret.

3 Kläm vitt lim på en skylt som papper. Med båda händerna, doppa dem i limmet och tillämpa den på baksidan av Mohawk. Arbeta från rötterna av håret uppåt, trycker händerna tillsammans för att räta ut "hök. Du kan också använda kam för att dra i håret från rötterna uppåt. Applicera inte lim hela vägen till tips på håret; du vill stoppa en till två inches från spetsen det fans på toppen. Kortare 'hökar kommer bara är intresserad av en tum av fläkt, medan längre' hökar kan ha upp till 2 inches av fläkten.

4 Vrid hårtork på medelhög värme och använda kam för att dra uppåt när du fokuserar värmen på limmade hår. Arbeta bakifrån och framåt, står Mohawk upp när du går.

5 Spraya med en tung-hold hårspray för att hålla fläkten Mohawk på plats.