Hur man byter gräsmattor med Flag & Marktäckande

Hur man byter gräsmattor med Flag & Marktäckande


Byta din gräsmatta med en stenhäll yta och marktäcke minskar underhållet och ger ett attraktivt område för att äta middag eller slappa utomhus. Marktäckare beskriver lågväxande växter som förhindrar erosion, behålla fukt och spred sig snabbt. Flag kommer i olika former och naturliga färger som kompletterar det grönskande utseende marktäckare.

Instruktioner

1 Identifiera det område där du vill ersätta gräs med marktäcke och plattor. Sätt träpålar i de fyra hörnen på uteplatsen platsen och sträcka en sträng runt insatserna för att beskriva området. Använd landskap färg för att markera de områden där du tänker plantera marktäckare.

2 Ta bort gräs och andra tillväxt från uteplatsen platsen och hålla gräva tills ytan är 8 inches djup. Platta marken med ett landskap tyg sidan sabotage och plats över jorden.

3 Installera trä, metall eller sten kant runt kanten av uteplatsen platsen. Om du använder färdiga kant material, kör 10-tums spik spikar genom kantslitsarna för att fästa den till marken.

4 Spade ca 6 inches av grus över landskapet tyg och använda en 2-av-4 för att jämna ut grus och skapa en liten lutning för att leda vattenavrinning bort från hemmet. Sprid grov sand över grus och jämna jämnt.

5 Ställ plattor med början vid ena hörnet och tryck in dem i sanden. Lämna konsekvent avstånd på alla sidor av stenarna och använda vattenpass för att kontrollera att ytan är jämn.

6 Häll fin sand över trottoarsten och packa sanden mellan utrymmena tills lederna är fyllda.

7 Ta bort alla ogräs och stenar från de områden där du vill lägga till marktäcket och ca 3 inches av kompost för att berika jorden med goda bakterier.

8 Använd en spridare eller sprida marktäckare frön för hand för att täcka hela plantering platsen. Placera ett tunt lager av halm över fröna för att hålla dem fuktiga. Vatten området i enlighet med skötselråd som medföljer fröna.