Hur man designar en Dirt cykelhjälm

Hur man designar en Dirt cykelhjälm

Hur man designar en Dirt cykelhjälm

Dirt bike ryttare har ofta en strimma av originalitet. Kanske är det risk för sporten, spänningen i stunts eller upproriska ljudet av cykeln, men smuts cyklister tycks följa rytmen av sin egen trummis. Detta gäller de mönster och kläder de bär, liksom. Skapa egna mönster på din smuts cykelhjälm för att lägga till en extra kant av originalitet till din utrustning.

Rita mallen för smuts cykelhjälm. Skapa den grundläggande formen med en omvänd "C" -form. Lägga till en triangel till det övre vänstra hörnet av hjälmen. Lägg till en större omvänt "C" form för att skapa baksidan av handtaget.

Färg hjälmen svart och visiret grå med hjälp av konstmarkörer. Lägga till en linje runt ögat hål som är gjord av grått.

Låt bläcket torka och använder färgpennor för att skapa konturerna av lågor på hjälmen. Använd en orangefärgad penna och rita i sidled krökta triangulära former. Ändarna av lågorna ska vara på den högra sidan av hjälmen. Variera formen av lågorna; dra några som krypa upp till höger, och andra som fortsätter horisontellt över hjälmen.

Lägg rött lågorna för att skapa realistiska skuggor. Starta röd färgpenna vid den högra änden av lågan och bär ner på pennan med en hel del press. Lätta på trycket när du fortsätter till vänster för att göra den röda färgen bleknar något.

Lägg höjdpunkter att den högra änden av lågorna med hjälp av en gul färgpenna. Börja vid spetsen av flamman och fortsätta raden av gula runt de yttre kanterna av den högra änden av lågorna. Lägga till en liten slaglängd vitt i mitten av den gula att skapa en ljus höjdpunkt.

Saker du behöver

markörer