Om UPS Drivers

Om UPS Drivers


UPS (United Parcel Service) lastbils- och van förare är väl kompenseras och njuta stark anställningstrygghet i förhållande till många andra transportjobb. UPS anställer förare med både kommersiella och icke-kommersiella körkort, även om de som kan driva större lastbilar i allmänhet kommer att bli bättre kompenserad och har fler chanser att ta sig upp jobbet stege.

Betydelse

UPS förare börjar ofta ut som paket lastare på en lokal distributionscentral innan du flyttar upp till att kunna köra lastbilarna. Men det är ett annat sätt att många förare hamna arbetar för UPS genom att starta bort genom säsongsarbete. UPS anställer många tillfälliga förare under semesterperioden, när paketet trafik ökar kraftigt. Ju tätare befolkningen, flera förare som UPS behöver i området. Det är mindre jobb konkurrens om förarpositioner i flera landsbygdsområden, dock.

Fungera

En av de bästa aspekterna av att köra kommersiellt för UPS är att avstånden är betydligt mindre än de flesta lastbilstransporter jobb. Det är möjligt att pendla från hemmet varje dag för de flesta UPS förare. De flesta UPS drivrutiner avlönade men berättigade till övertid under tider av hög volym och får mycket generösa förmånspaket. UPS förare tjänar också stora pensioner efter pensioneringen om de har arbetat med företaget för ett visst antal år.

Funktioner

UPS förare måste fylla ett utbildningsprogram på UPS tjänsteleverantör Skolan innan övervägs för en fast tjänst. Många sökande registrera sig i utbildningen, som varar sex dagar, genom en halvtidstjänst på UPS. Sökanden måste sedan passera en uppsättning av uppkörningsprov och skriftliga prov. En provperiod på tre månader följer, och om föraren lyckas få igenom det utan olyckor eller andra prestandaproblem, kommer de övervägas för en fast tjänst.

överväganden

UPS lastbil kallas "paket lastbil." Förare måste bli mycket bekant med lossning denna fordon, med hjälp av ombord Global Positioning enhet med hjälp av den elektroniska klippbordet för att övervaka paketen och hantera kunder hövligt och effektivt. Det är ett utmanande arbete som kräver kunskap, kör skicklighet, ansvar och social kompetens.

fördelar

UPS förare är fackligt organiserade, njuta av hälsofördelar, betydande löner och pensioner. De måste arbeta mycket hårt, är föremål för ständig halvautomatisk utvecklingssamtal, måste uppfylla noll-tolerans normer för personligt beteende och måste upprätthålla en god fysisk kondition och samtidigt lyfta tusentals pounds av lådor varje dag. UPS förare måste också följa noga för att företagets policy som bestämmer allt från sin körteknik till exakt hur många sekunder de tilldelas för att lokalisera och leverera ett paket.