Hur man färga grå ögonbryn

Hur man färga grå ögonbryn


Förvisa de gråa ögonbryn hår att avslöja en mer ungdomlig utseende. Ögonbryn, som hår, förändras över tiden för att avslöja grå eller vita hårstrån i stället för den ursprungliga hårfärg. Stoppa omvandlingen är enkel och lätt med lite hjälp från en professionell, eller göra det själv hemma med en låda färg. Ögonbryn kan vara svårt att arbeta med på grund av deras placering; Därför väljer en väl upplyst område att arbeta i, med en spegel, för att ge varje hårstrå full täckning.

Instruktioner

En borsta ögonbryn genom tweezing, vaxning eller trimning med grooming sax. Vänta 24 timmar för att färga ögonbrynen efter tweezing eller vaxning.

2 Välj ett ögonbryn färg som matchar ditt hår. Ögonbryn och hårfärg går hand i hand; Därför har två olika färger på ditt ansikte ser falska och föga smickrande.

3 Blanda hårfärg enligt förpackningens anvisningar. Häll en liten mängd av hårfärg i en skål; du behöver bara en liten mängd färg på ögonbrynen. Detta lämnar gott om hårfärg vänster om du planerar att röra upp dina rötter också.

4 Doppa bomullstops i vaselin och beskriva omkretsen av ögonbryn. Vaselin hindrar färgen från färgning av huden under och över ögonbrynet. Får inte vaselin på ögonbrynet själv, eftersom färgen inte färgar håret.

5 Applicera en liten mängd av färgämnet till gamla tandborste och borsta längs ögonbrynet linjen. En gammal, ren mascaraborste kan ersätta tandborsten om det behövs. Färgen bör helt mätta håren längs ögonbrynet linjen. Använda tandborsten att arbeta färgämnet till rötterna av håren.

6 Vänta den tilldelade tiden anges på hårfärg riktningar. För att ta bort färg, helt enkelt våt en tvättlapp med varmt vatten och torka färgen från ögonbryn, en ögonbrynen åt gången. Tvättlapp bör inte vara droppande våt, endast fuktig för att förhindra färg kör ner ansiktet och i ögonen.