Så här fyller du Plåster Into AX3000G

Så här fyller du Plåster Into AX3000G


Korg AX3000G gitarreffekter Enheten erbjuder gitarrister hundratals olika förinställda ljudinställningar. Eftersom enheten skapelse, har gitarrister skapat sina egna förinställningar och ladda upp dem på nätet för andra spelare att använda. Även gitarrister kallar dessa förinställningar "patchar" Korg hänvisar till dem som "program" i handboken. Företaget gör lastning program en enkel process. Användare spara program genom att ansluta sin AX3000G till datorn via MIDI-gränssnitt och spara den nya förinställningen i önskat ljud bank.

Instruktioner

1 Slå på AX3000G och datorn. Öppna en MIDI-sekvensprogram som FL Studio, Sony Acid, Ableton Live eller Logic Pro.

2 Ladda gitarr lappar i MIDI sequencer programmet genom att välja Arkiv -> Ladda MIDI-fil -> plåster filnamnet. Ladda de fläckar i ett i taget så att programmet skapar automatiskt ett separat spår för varje.

3 Anslut en MIDI-kabel från din ljudgränssnitt MIDI ut jack till AX3000G s ingång. Anslut sedan en MIDI-kabel från AX3000G s utgång till ljudgränssnittet MIDI-ingång. Skaka kabelingångarna lätt att se till att de är säkra. En lös anslutning kan förhindra plåstret från uppladdning.

4 Ställ in MIDI-kanalen för AX3000G. Din yttre MIDI sequencer kommer inte att erkänna den effektpedal om det inte är på samma MIDI-kanal. Hit globala knappen på enheten. Displayen visar "MIDI CH". Använd uppåt- och nedåtpilarna bredvid displayen för att ändra den till kanal ett.

5 Ställ in MIDI-kanal på MIDI-program sequencer. Högerklicka på MIDI spår i tidslinjen och välj MIDI spår parametrar -> Set MIDI-kanal. Spåret kan redan vara inställd på kanal ett, men ändra den om det behövs.

6 Vänta tills MIDI-sequencer att erkänna AX3000G. Programmet kommer att visa en popup-fönster som säger en ny MIDI-enhet är tillgänglig. Anslut din gitarr med en 1/4-tums instrumentkabel till "mono telefon" uttaget på vänster sida av AX3000G. Slå upp din gitarr volymratten och datorvolymknappen och börja spela. Du bör höra din gitarr genom datorn talar med önskad lapp.

7 Spara plåstret till AX3000G genom att trycka på "Write" knappen. Använd vänster och höger pilarna för att navigera sunda banker. Tryck på "Write" knappen igen efter att du har valt en sund bank för plåstret.

8 Stäng av AX3000G enheten. Slå på apparaten igen och navigera ljudbanker med vänster och skriva pilarna tills du har hittat den sparade plåster. Spela din gitarr för att kontrollera att plåstret fortfarande fungerar på enheten. Upprepa steg sex till åtta för varje ytterligare lapp.