Hur man använder en Shiva Lingam sten

Hur man använder en Shiva Lingam sten


De hinduiska traditioner fira gudar och gudinnor med användning av heliga bilder., Som inspirerar människans andliga fantasi. Shiva Lingam är en svart fossil sten som används för att utföra puja --- meditation - till guden av skapelsen och förstörelse, Shiva, enligt hemsidan, Devasthanam. (Se referenser 1) Använd Shiva Lingam som hjälpmedel i Shiva dyrkan, i meditation och som energi clearing verktyg.

Instruktioner

1 Utför heliga bad, kallad abhishek, som form av Shiva tillbedjan. Bada Lingam genom att hälla mjölk och vatten eller yoghurt, ghee och honung över stenen rekommenderas av Devasthanam. (Se referenser 1)

2 Man kan också tydlig energi och rikta chakran med en Shiva Lingam. Placera stenen på olika chakran till rätta med olika symptom på energi blockering föreslår webbplatsen Healing Kristaller för dig! Lägg en Shiva Lingam på ditt hjärta chakra att främja samband med det gudomliga sinnet och inspirera förlåtelse för de saker som håller dig separerade från andra. (Se referenser 2) Practice meditation med Shiva Lingam på tredje ögat chakra att ingjuta en känsla av vad du levandegöra som ingen annan erbjuder.

3 Utför puja - dyrkan - Shiva Lingam. Erbjud din dyrkan till foten av Lord Shiva genom att begå hela din varelse och alla dina tankar och handlingar till Gud. Chants Shivas och din guru namn så att ljuset av din guru väsen och mot bakgrund av Shiva kan gå samman. (Se referenser 3)