Hur man använder travertin i en dusch

Hur man använder travertin i en dusch


Travertin kakel skapar en gamla världen känner till ditt badrum. Du kan dekorera både golv och vägg av din dusch med travertin, men det är en porös sten och inte ren som andra typer av kakel. Testa din travertin kakel för att se om det är polerad och huruvida den behöver tätnings innan man beslutar hur man rengör det.

Instruktioner

1 Testa travertin kakel i duschen för att se om det är förseglad. Välj en del av plattan som inte är väl synlig för testet. Häll eller sandskädda en dime citronsaft eller vegetabilisk olja på travertin kakel. Håll koll på tiden och notera hur lång tid det tar för stenen att mörkna. Applicera Sten Care Pro eller SenGuard sealer om stenen mörknar inom 5 till 10 minuter. Sten som inte mörknar inte behöver tätning.

2 Alltid sätta toalettartiklar på ett dekorativt bricka och aldrig direkt på travertin kakel. De kan lämna oönskade kemikalier eller sura ingredienser som kan etsa eller tråkig din travertin kakel.

3 Använd mild icke-sura tvål inte mer än tre till fyra gånger per år, eftersom detta kommer tråkig glans av din travertin kakel i duschen.

4 Använd varmt vatten i kombination med Stone Plus Cleaner och en mjuk svamp för att rengöra ytan av kakel på en daglig basis för att förhindra mögel eller avlagringar av alla toalettartiklar som används i duschen. Den bästa tiden att rengöra dusch omedelbart efter den sista dusch för dagen.

5 Torka plattan med en ren bomullsduk eller sämskskinn efter att du har grundligt sponged ner; Detta kommer att bidra till att förhindra strimmor eller fläckar.