Layered födelsedagstårtor för tonåringar

Layered födelsedagstårtor för tonåringar


Att göra en Layer Cake innebär skiktning tårta med glasyr för en ren och klassisk look. När värd en födelsedagsfest för en tonåring, använder en unik utsmyckning idé att skapa en speciell kaka. Erbjuder olika färger av kakan på insidan, under glasyr, eller dekorera utsidan av kakan på ett underhållande sätt. Behandla tonåring till en skiktad kaka som är oförglömlig.

Rainbow Layer Cake

En regnbåge tårta består av olikfärgade skikt inuti kakan. Att skapa regnbågseffekt, gör din favorit kaka recept eller kakmix och dela kakan smeten jämnt i sex skålar. Denna kaka är två gånger höjden av en regelbunden kaka på grund av skikten och kräver två lådor med kakmix. Om du använder en repa recept, sedan dubbla beloppet. Häll några droppar karamellfärg eller mat färgämnet i varje skål. Du behöver rött, orange, gult, grönt, blått och lila färgämnen. Placera smeten i kakan kastruller och baka enligt anvisningarna. När kakorna svalna, placera en tårta på en kaka tallrik och alternerande skikt av glasyr och tårta. Dekorera utsidan av kakan med vit glasyr och använda små godis för att skapa en regnbåge på toppen.

paintball Cake

Förbered din favorit kakmix eller recept, lägga till strössel eller krossade godis till blandningen och grädda enligt anvisningarna. Godis eller strössel smälter något, vilket gör det ser ut som färgen slog kakan. Applicera ett lager för påfrysning till toppen av kakan och placera den andra kakan ovanpå. Täck hela tårtan med grön glasyr, att likna utseendet på ett paintball fält. Splatter livsmedelsfärg eller smält glasyr över toppen av kakan, vilket gör det ser ut som planen efter en paintball match.

boken Cake

Layer två kvadratiska eller rektangulära kakor med glasyr däremellan. Täck toppen av kakan och en sida med svart glasyr, vilket gör det ser ut som ryggraden av en bok. Använd vit glasyr på de övriga tre sidorna, för att tjäna som sidorna i boken. Dekorera toppen och "ryggrad" av boken med mer glasyr, med hjälp av en spritspåse att skriva titeln på din tonåring favoritbok.

Purse kakor

Layer tillsammans minst två kakor, med glasyr. Använda en tandad kniv för att skära kakan till formen av en handväska. Täck kakan med mer glasyr och täck med ett lager av rullas ut fondant. Använd mer fondant att skapa ett handtag för handväskan och bifoga det till toppen, liksom alla andra dekorationer, som ett spänne eller flik för handväskan.