Instruktioner för en vulkan Science Project

Instruktioner för en vulkan Science Project


Utbrottet av en vulkan modell på en skola vetenskapsmässan är imponerande. Skapa vulkanen tar tid, men visa det ger är spektakulär. Den information som lämnas om hur de fungerar, i kombination med den vulkan som får utbrott, garanterar en god kvalitet. Nyckeln till att skapa denna vulkan projektet startar tidigt.

Instruktioner

vulkanen

1 Placera plywood bas ned på en plan yta, med plastflaskan i centrum.

2 Forma en kon från trådnätet och säkra den till flaskan och plywood. Öppnandet av vulkan är mynningen av flaskan. Hålla det öppet, att lägga till din flytande lösning senare.

3 Blanda pappers mache lösning i en kastrull på spisen, genom att kombinera en del mjöl till fem delar vatten. Koka i cirka 5 minuter: Ta bort från värmen och tillsätt 3 tsk salt.

4 Doppa remsor av tidningen i den kylda pappers mache vätska. Placera ett lager av tidningsremsor på trådnät för att bilda vulkanen exteriör. Låt det första skiktet torka i minst 24 timmar, före tillsats av två eller tre flera skikt.

5 Måla vulkanen i färger som simulerar utsidan av en vulkan. Lägg utsmyckningar, som stenar och träd, för att skapa en realistisk landskap.

explosionen

1 Blanda 1 msk bakpulver, 1/4 kopp varmt vatten, 1 msk flytande diskmedel och 3 till 5 droppar röd karamellfärg.

2 långsamt 1/4 kopp ättika till den varma blandningen för att orsaka utbrott.

3 Rengör röran som skapats av utbrottet, och upprepa utbrott processen, vid behov.