Porslin gåvor för Män

Porslin gåvor för Män


Traditionella porslin gåvor kan trolla fram bilder av benporslin te-apparater, dekorativa vaser, och 18 bröllopsdagar, men det anseende förändras. Konstnärer och designers som Barnaby Barford och Spin Keramik skapar nya och överraskande objekt med klassiskt material. Sammanställning av känsliga, dekorativa porslin och utilitaristisk design har gett upphov till otaliga man vänliga gåvor som du behöver inte vänta på en 18: e bröllopsdag.

Kaffe gåvor

Porslin gåvor för Män


Muggar, personlig eller inte, inte är den nyaste idén i gåva att ge, men det finns en hel del innovativa och eleganta design som bör glädja någon kaffe älskande kille. Porslin inte överföra värme mycket väl, vilket innebär att det är en bra isolator och gör ett utmärkt material för resor koppar, liksom de som är utformade för att likna frukosten koppar med en vinyl topp. För kaffe hemma, leta efter en uppsättning av espresso eller cappuccino koppar, eller en lufttät behållare för att hålla kaffebönor.

Porslin gör klass

Porslin gåvor för Män


För något riktigt tydlig, ge gåvan av porslin eller keramik klasser. Det som gör upplevelsen särskilt speciell är att skapa objekt med lera är en intensiv och detalj-orienterad process som involverar stora utrustning såsom keramik hjul och brand ugnar; det är inte precis något som kan göras på rätt sätt hemma. Klasserna är ofta tillgängliga via konstskolor, samlingslokaler, skolor och privata studior.

Bevakad Box & Smycken

Porslin gåvor för Män


En betjänt låda är en tidlös och elegant sätt för en man att hålla sina dagliga behov, plånbok, nycklar, klocka, handskar, solglasögon, på ett säkert ställe. En porslins box kan vara vita eller dekorativt målade och bör innehålla en fodrad insida. Börja hans betjänt låda med porslin manschettknappar, hängande, kolv eller en keramisk klocka.

Desk Set

En porslins skrivbord uppsättning kan innefatta en affärskorthållare eller kort maträtt, en penna kopp, en brevlåda och en återanvändbar notera tablett som torkar rent med vatten. Du kan även hitta pennor med porslinshölje som tar bläck påfyllnad. För att slutföra kontoret set, få en Pappers formad som ett skrynkligt papper.

Ovanliga porslinsföremål

Modern porslin konstverk har gjort en kuslig bro klassiska utförande och trendiga föremål. Några ovanliga exempel är en skateboard, ett konstverk från Barnaby Barford och en uppsättning pistoler att hängas på väggen. För något mer praktiskt, vända sig till funktionella porslinsplattor som är gjutna i krokar, vävnads automater och belysning.