Hur man underhåller Virka Tension

Hur man underhåller Virka Tension


Mastering hur man underhåller virka spänning är en av de grundläggande färdigheter som gör en skillnad mellan amatörer och professionella förekommer färdiga projekt. Spänningar håller stygnen jämna och snyggt och förebygger problem såsom bubblande, varpning och förlust av mätaren. Dessutom, en jämn virka spänning säkerställer att bitar av ett plagg passar ihop ordentligt för slutmontering som mönster kräver, utan att lägga rader eller lätta bitar att passa.

Instruktioner

1 Skapa en slip knut i garnet och skjut på virknål.

2 Håll virknålen i vänster hand och dra i minst 2 fot garn fri från bollen eller härva.

3 Placera baksidan av vänster hand under garnet, med härvan till vänster om din hand och en fot av garn mellan handen och kroken i höger hand.

4 Linda garnet medurs under och över vänster hand, med hjälp av sidan av garnet bifogas virknål. Linda garn medsols runt pekfingret på vänster hand. Genom att stänga de sista två fingrar på vänster hand mot garnet i handflatan, kan du styra spänningen hos garnet, medan styra stygnen över kroken med vänster pekfinger.

5 hålla en jämn tryck med fingertopparna för att säkerställa en konsekvent spänning i sömmarna du skapar med din krok. I alla tider, hålla åtminstone 12-inches av garn gratis mellan din hand och härvan. Om ett nystan är särskilt svårt att dra ifrån, packa om garnet till en boll.