Hur får man papper Av Glas Vitreous mosaikplattor

Hur får man papper Av Glas Vitreous mosaikplattor


Glasmosaikplattor typiskt komma i ark. De mosaikplattor limmas till ett pappersark. Pappersarket tillåter brickorna för att lätt monteras på väggar, golv, eller i duschar. Dessutom är vissa husägare och artister vilja använda mosaikplattor för projekt. Ta bort papperet från plattorna kan du avsluta kakel jobbet med fogmassa. På samma sätt tar bort papperet från plattorna kan du arbeta med brickor individuellt. Att lära sig enkelt sätt att få pappers av glas glasmosaikplattor kommer att spara tid och ansträngning.

Instruktioner

1 Fyll en hink med varmt vatten.

2 Placera en svamp i hinken med vatten och sedan lätt pressa ut. Använd svampen att väta papperet som är på toppen av de installerade plattor. Blöt papperet på brickor och låt det sitta i tre minuter.

3 Dra papperet från toppen av de installerade plattor. Arbetet i en diagonal riktning, skalar papper från ett hörn till det motsatta hörnet. Om papperet inte lätt lossnar, blöt det med vatten igen och vänta flera minuter innan du tar bort den.

1 Fyll en hink med varmt tvålvatten.

2 Placera ark mosaik ark i hink med vatten. Låt plattorna i blöt i två timmar.

3 Ta bort papperet från plattorna. Pappret ska lätt komma bort från plattorna. Men om det inte lätt lossnar, blöt brickor för ytterligare en timme och försök igen.