Hur du sätter en Entertainment Center in ett barns Kitchen

Hur du sätter en Entertainment Center in ett barns Kitchen


En kvalitet spela kök kan vara en fantastisk möjlighet för utforskning för ett barn, men spela kök kan bli dyrt. Med lite kreativt tänkande, kan du återvinna en gammal nöjescentrum i en pjäs kök där dina barn kan baka låtsas bakverk och laga imaginära måltider till sina hjärtans lust.

Instruktioner

1 Ta bort dörrar, lådor och hårdvara från din nöjescentrum. Ren och sand din nöjescentrum. Gnugga med putstrasa efter slipning för att avlägsna damm.

2 Måla nöjescentrum din huvudsakliga färg val. Använd en vals för stora ytor och en pensel för hörn. Låt det första skiktet torka helt och lägg till en andra skikt av färg.

3 Använd din fantasi för att planera layouten av ditt kök. Beroende på storleken på din nöjescentrum, kanske du vill ha ett handfat ovanför ett skåp eller en spis ovanför en ugn, eller båda. Använd en tvätt markör för att beskriva funktioner som en kokplatta eller ett handfat. Måla hällen på att använda silver och svart färg. Använda en sticksåg för att skära ett hål för en liten metall skål som kan användas för ett handfat. Gör hålet bara tillräckligt stor så skålen kan passa med sin läpp hängande över sidorna och sätta täta runt skålens botten kant för att hålla den på plats. Använd träkulor, som de du skulle hitta på en farkost butik, för sink rattar och en trä bokstaven J, fäst upp och ned, för en kran. Måla bitar silver och limma dem till köket bakom diskbänken med trälim.

4 Sätt tillbaka dörrar, lådor och hårdvara. Om du vill göra en spis eller en diskmaskin i stället för bara skåp, kan du fästa dörren på botten i stället för sidan med leksakslådan lock stöder och gångjärn. Måla diskmaskinen eller ugnsluckan silver och fästa handtaget på toppen i stället för på sidan.

5 När du har byggt ditt kök, kan du lägga sista handen såsom gardiner, miniatyr hushållspapper, tallrikar, kastruller och stekpannor. Använd din fantasi för att utforma spel köket av dina drömmar.