Pirate dekorationer och gardiner för barnrum

Pirate dekorationer och gardiner för barnrum


Ge din pirat-i-utbildning en välordnad reträtt från den konventionella världen med ett sovrum som är en skattkista full av fantasi. Det behöver inte kosta en pirat lösen för att skapa ett hörn av Neverland eller ett äventyr på öppet hav. I en plantskola, använda tillbehör för att föreslå en pirat tema. I en äldre barns rum, några interaktiva möbler eller inbyggda program ger en teatral miljö för playdates.

äventyr tillbehör

Baby pirater flyta försiktigt i ett hav av briney berättelser med några rekvisita. En färgglad fyllda papegoja uppflugen på en kläd stativ kallar fram Karibien utan squawking samtal. En gammal trätunna döljer en blöja hink eller håller spjälsäng linne eller leksaker. En plysch croc kikar över kanten på skötbordet med en riktig klocka knuten i hans grinande tänder. Och Tingeling och hennes vänner segla runt i en mobil av skir och gnistrar, hålla ett öga på Lost Boys och alla resenärer som gör det till plantskolan förbi den andra stjärnan till höger.

Omgiven av havet

Ta bort väggarna i sovrummet med illusioner. Måla väggmålningar för att täcka åtminstone en vägg från golv till tak. Glöm inte undervattenskablar världen med sina mystiska varelser och sjunkna skatter. Massor av blått är en lugnande färg, så måla hav och himmel att omge piratskepp, peg-ben sjörövare och derring-do på öppet hav. Om dina talanger luta mer mot pasta än färg, ägna en vägg till en pirat väggmålning, en korallrev scen med clownfisk, bläckfiskar, vinka anemon och några spridda doubloons glimmande på den vita sanden. Tillsätt dubloner med guld hobbyfärg.

Banditer i Brig

Huttra mig timmer, en pirat lösen kommer att köpa en teater fantasi landgångar, halva skrov som inomhus treehouses, en kråkbo med en repstege för jakt och drömmande, vattnig målade bilder av hajar, havssköldpaddor och flygfisk att segla över väggar och tak. En extra brigg storleken på en London telefonkiosk har öppna väggar med vertikala trästolpar och en gångjärnsdörr av pluggar målade att se ut som fängelsegaller. Låna idéer från pirat berättelser, filmer och Peter Pan att utforma ett lekrum med massor av alternativ för klättring, svängig och låtsas. I ett sovrum, omvandla våningssängar i ett piratskepp med ventiler - verkliga eller målad - för sänggavlar, rep kör upp sidorna av stegen och duk gardiner på stänger för att dra över sängar för att rita ondsinte handlingar bort från nyfikna ögon.

piratical Ventiler

Hang söndersliten segel i fönstren i ditt pirat rum, som segel flaxande från masten av en skurk Galleon. För gardinstänger, använda trä spiror och göra gardiner från oblekt duk, te-färgade från falska saltstänk och slitage, skär trasig längst ner. Om rummet har nyanser, tjockt fisknät som draperade kappor över dem och fästa gamla kork bojar och en uppstoppad fisk eller två i näten. Måla en dödskalle på varje nyans. Skapa en "riktig" ventil genom att fästa plywood med en cirkel skära ut mitten på väggen som omger ett fönster. Måla träet att se ut som ett skrov och gammal mässing hyttventil ram, och hänga gardiner av ropy nät på båda sidor om öppningen.