Dinosaur Decorating Ideas

Dinosaur Decorating Ideas


Många barn - både pojkar och flickor - fascineras av dinosaurier. Det är bara naturligt att vissa skulle vilja välja en dinosaurie tema för deras sovrum eller fest. Leta efter idéer som matchar ditt barns intressen - du hittar skrämmande, realistiska dinosaurie mönster eller sötare, animerade mönster.

vägg~~POS=TRUNC app

Dekorera väggarna med en dinosaurie tema kommer verkligen ange tonen för utrymmet. Om du är konstnärlig, kan du måla dinosaurierna själv, men du kan också skapa stora effekter med hjälp av dekaler. En stil gör att det verkar som om dinosaurie sliter genom väggarna. Det är skrämmande, men många barn gillar det. Ett annat sätt att göra en dinosaurie tema rum är att skapa en djungel scen på väggarna och placera dinosaurier i det. Om du inte vill gå hela ut, kan du använda en gräns som har dinosaurier längst upp på väggen.

sängkläder Idéer

Köp en sängar uppsättning som har dinosaurier. Många av dessa kommer att använda mörkbrun och gröna färger, men du kan också hitta uppsättningar som använder primärfärger och serieliknande dinosaurier snarare än de mer realistiska sådana. En sängkläder som ska komma med blad och en Hjälparen åtminstone, även om många också komma med en säng kjol. Det är också vanligt att hitta uppsättningar som innehåller matchande tillbehör, såsom gardiner eller mattor.

Tillbehörs Idéer

Använd dinosaurie-tema tillbehör förutom de större objekt som väggdekorationer eller sängkläder. Alternativt kan du helt enkelt använda några dinosaurie tillbehör i stället för en fullt utvecklad dinosaurie rum. Leta efter lampor och nattljus som presenterar dinosaurier. En annan bra idé är att hänga en dinosaurie växer diagram på väggen - ditt barn kan se hur lång han växer. Om ditt barn har en samling av dinosaurier leksaker, kan du visa dessa leksaker på en särskild hylla.