Hur du ändrar en blinker Flasher på en Ford Expedition

Hur du ändrar en blinker Flasher på en Ford Expedition


Ford Expedition har inte en standard blinkers blottare, inte heller några moderna Ford-bilar. Istället är blottaren funktion som utförs av flerfunktionsströmställaren, som ligger i rattstången. Om behov uppstår att ersätta blottare, måste du byta ut hela multifunktionsbrytaren. Switchen styr indikatorer, varningsblinkers och strålkastare. Det här jobbet kan utföras på mindre än 30 minuter av någon med en liten mekanisk fallenhet och några grundläggande verktyg.

Instruktioner

1 Ta bort clamshell, den halvcirkelformade formad trim locket som sitter på toppen av rattstången precis framför ratten. Varningsblinkerknappen knapp skjuter ut genom denna del av trim. Den clamshell kan unseated genom att bända försiktigt på kanterna med skruvmejseln. Ställa in clamshell åt sidan.

2 Ta bort flerfunktionsbrytaren fästskruv med stjärnskruvmejsel. Skruven är belägen i kroppen av omkopplaren, att hålla den mot rattstången.

3 Koppla bort kablaget från multifunktionsbrytaren för hand och lyft den ur rattstången.

4 Sätt ersättningsmultifunktionsbrytaren på plats och installera fästskruven med stjärnskruvmejsel. Anslut kabelstammen tillbaka in i kroppen av flerfunktionsströmställare.

5 Placera clamshell tillbaka på plats och se till att varningsblinkers knappen sticker ut genom hålet och tryck försiktigt ned tills clamshell snäpper tillbaka på plats. I vissa årsmodeller, kan du behöva lirka klämmorna på kanterna av clamshell i sätena på anslutningspaneler.

6 Testa indikatorerna, strålkastarna och varningsblinkers innan du kör Expedition.