Hur snabbt kan en Yamaha TTR125 Dirt Bike Go?

Hur snabbt kan en Yamaha TTR125 Dirt Bike Go?


Yamaha TTR125 smuts cyklar är inte de snabbaste cyklar och inte heller var de konstruerade för att vara. Yamaha TTR125 högsta hastighet är märkbar för dem som har en önskan för fritids off roading, men denna dirt bike inte har hastigheten för att vinna många tävlingar i tävlingar.

Historia

I åratal har nya och kortare väg cyklister väntat på en cykel för att tillfredsställa sin önskan om off roading. Vissa modeller var tillgängliga för ryttare, men den typiska repliker vid tidpunkten ansågs åldern och oattraktiv. År 2000 introducerade Yamaha sin TTR125 dirt bike till platsen består av nybörjar funktioner såsom en 125 kubikcentimeter bränslekapacitet, 4-takts, encylindrig funktioner.

potential

Enligt recensioner som sammanställts av Topspeed.com, 2009 Yamaha når sin fulla potential på ungefär 60 miles per timme. Dess föregångare, är 2008 Yamaha TTR125 högsta hastighet uppnås uppgå till 40 miles per timme. Båda modellerna är nästan identiska med kapacitet bränsle / motor på 124cc-talet, och fem-växlade. Men den enda skillnaden mellan de två cyklar är att Yamaha förbättrat sin version 2009 genom att tillsätta 9,8 hästkrafter till produkten.

överväganden

Yamaha TTR125 är byggd för att rymma cyklister i alla åldrar och storlekar, men viktskillnaden mellan ett barn och vuxna kan påverka den maximala hastigheten och potential på cykeln. Ett barn eller en vuxen som väger ca 54,4 till 81.6kg kan nå topphastighet långsammare än ett barn under 54.4kg. En persons vikt är en faktor i hur snabbt en cykel går: ju lättare person, desto snabbare cykeln når sin toppfart.