DIY: Dremel Projects

DIY: Dremel Projects


DIY projekt underlättas med en Dremel elverktyg. Spetsen på denna handhållna verktyget snurrar på en mycket hög hastighet och kan användas på en mängd olika material, även trä, glas, metall, plast och vegetabiliska material (tror carving pumpor). Det finns ett stort urval av bitar som skär, tälja och forma ditt projekt, samt andra tillbehör för att göra din kreativa process flyta smidigt.

Instruktioner

1 Gör graverade ljus. Du behöver en Dremel fäste och en gravyr fräs för att göra dessa ljus. Välj en bild för ljuset. Lägg bilden på ljuset och tejpa fast. Använd en penna för att spåra bilden trycker ordentligt. Använd Dremel utrustad med gravyr fräs att gå över linjerna pressas in ljuset. För att belysa gravyr, kan du måla ljuset.

2 Gör fiskedrag av gamla skedar. Du behöver en kapskiva, en hårdmetallfräs och en slipskiva som bilagor till detta projekt. Placera den gamla sked i ett skruvstäd, uppåt. Använda metallfräs för att borra två hål i skålen av skeden: en vid spetsen av skålen och en vid basen. Vrid skeden i sidled och dra åt vice igen. Använda kapskivan och ta bort skedskaft. Släta ut grader med slipskivan. Vrid sked igen så att skålen är upp och ned och säkert i skruvstäd. Måla med fordonsbättringsfärg. Polera inner sked skål med en polermedel. Lägg delade ringar, lekare och krokar.

3 Terrakotta armaturer och uteplats ljus. Använd kakel skärning och slipstenen fästen för dessa projekt. För att göra armatur, spåra eller rita mönster på utsidan av terrakotta krukor. Använd kakel skärutrustningen och skär former ut. Använd slipskivan för att utjämna kanterna. Placera en te ljus i potten. För att göra uteplats ljus, vrid terrakotta potten upp och ned, sedan rita eller spåra på design. Klipp ut och jämna kanter som gjordes för armaturen. Placera en te ljus på fatet för potten, invertera snittet potten och placera den över ljuset.

4 Gör plektrum örhängen. Använd en liten borr fäste för detta projekt. Borra ett hål i den smala änden av två gitarr plockar. Gör tre hål längs den motsatta kanten för pärlor att dingla från. Lim utsmyckningar till pick själv, om så önskas. Fäst pärlor på huvudet stift eller smycken tråd. Fäst till botten hål på pick. Fäst ett örhänge krok till toppen hålet.