Hur slopa restriktionerna för en Yamaha Neos 100

Hur slopa restriktionerna för en Yamaha Neos 100


Hastigheten och prestandan hos din Yamaha Neos 100 scooter begränsas av en liten bricka, som kan hittas i trissa system som överför kraften från motorn till bakhjulet. Detta system, som kallas variatorn, kan nås genom att ta bort kickstart och lådans lock. När du får tillgång till variatorn systemet, är det helt enkelt en fråga om att ta bort den främre remskivan och nämnda begränsande brickan och dina Neos kan prestera på maximal kapacitet.

Instruktioner

1 Lossa bulten på slutet av Yamahas kickstart, med hjälp av en hylsnyckel. Bulten kommer inte helt skruva, men när det är tillräckligt lossas, kan du dra bulten ut något för att ta bort kickstart från sidan av scooter.

2 Skruva loss de tre bultarna som ligger längs den nedre kanten av din scooter s variator fall, och sedan de tre skruvarna på den övre kanten av fallet. Variatorn fallet är den metalliska, cylindriska höljet till vilket den kickstart var fäst.

3 Linda bandet slutet av en bandnyckel runt den främre remskivan och stopp i handtaget under den bakre remskivan, som ligger inne i variatorn fallet.

4 Ta bort skruven som håller den främre remskivan på plats, med en vanlig hylsnyckel. Hjulet kan sväng svagt medan du lossa bulten. Om detta händer, dra åt bandnyckel.

5 Dra den lilla brickan från främre remskivan stången, med hjälp av ett par nål-plattång. Brickan begränsar variatorn systemet, saktar din Neos "toppfart.

6 ihop din Yamahas variator systemet och sätt tillbaka kickstart.