1950 diner-stil inredning

1950 diner-stil inredning


Medan 1950-talet slutade för länge sedan, många nostalgiska dekoratörer vill fortfarande att fånga detta årtionde i sin inredning. 1950-talet diner var en engagerande plats full av lättroad människor, läckra godsaker och fet dekor bitar. Fånga känslan av denna årgång restaurang i din inredning systemet kan tillåta dig att känna som om du har steg tillbaka i tiden till en enklare tid.

krom accenter

På många 1950 diners, är krom kung. Denna reflekterande metall gör ett djärvt dekorativt uttalande, och skriker klassisk diner. Välj stolar, bord och tillbehör tillverkade av krom för ditt utrymme. Även om detta material kräver rengöring, omedelbart förmedlar den känsla du önskar när man försöker återskapa denna restaurang klassiker.

bold Plädar

Plaid bordsdukar var ganska vanligt i 1950-talet diner inställningar. Echo denna känsla direkt genom att placera rutiga dukar på dina ytor, eller skapa en mindre uppenbar referens genom att välja djärva pläd stolsöverdrag eller servetter som subtila accenter till denna trend. Om du verkligen vill gå hela vägen med din hyllning till pläd, överväga täcker en accent väggen i ditt utrymme med rutigt tapet eller tyg.

Jukebox

Jukeboxar var allestädes närvarande inslag i klassiska diner miljöer. Köp en full-size modell eller en mer prisvärd bords rekreation att fungera som en accent i ditt utrymme. Denna brytning är mer än bara tilltalande för ögonen; som gäster använder denna klassiska musicerande anordning för att fylla ditt utrymme med musik, kan det hjälpa transportera invånare tillbaka till enkla gånger med lighthearted musikaliska val från 50-talet.

Klassiska Pay Phone

Handla din vanliga telefon för en klassisk alternativ genom att få en klassisk telefonkiosk för att hedra ditt utrymme. Köp en rekreation av denna klassiska look, eller köpa en vintage modell. Krok telefonen upp till en telefonlinje för att göra det operativa, eller bara använda det som en accent. Om telefonen inte är i drift, överväga att placera en tongue-in-kind "out of order" tecken på enheten.

Pop Culture Bilder

Precis som i diners idag, popkultur bilder förärat ofta väggar 1950 gäster. Välj ett sortiment av bilder eller affischer som speglar kulturen på 1950-talet för att täcka dina väggar. Bilder av musiker som Elvis Presley och Buddy Holly, eller kulturellt signifikanta siffror som Marilyn Monroe och Lucille Ball gör ett bra komplement till ditt utrymme, och speglar de viktiga siffrorna i tid du försöker efterlikna i din inredning.