Hur man startar en skoter med ett dött batteri

Hur man startar en skoter med ett dött batteri


Skotrar och mopeder blir alltmer populära transportmedel i USA. Dessa lätta och bränsleeffektiva pendlare är bra alternativ till bilkörning när du behöver göra utflykter runtom i staden. Moderna skotrar har elektriska start tillsammans med andra elektroniska komponenter för att göra skotern lättare att använda. Övertid, kan en skoter batteri misslyckas; orsakar stora problem för en ryttare när det gäller att resa tillbaka hem eller att beställa tid.

Instruktioner

1 Leta reda på centralstödet på undersidan av din scooter. Stå på vänster sida av skoter och håll det vänstra benet av centralstödet på marken med foten. Ta tag i handtagen på båda sidor med händerna och kraftfullt dra tillbaka och upp till placera skoter på centralstödet.

2 Leta reda på rivstart spaken som sitter på vänster sida av transmissionshuset. Fäll ut fotpinnen på rivstart spaken. Förvandla din tändningsnyckeln till & ldquo; ON & rdquo; läge, stå bredvid den vänstra sidan av scooter nära den bakre och tryck in vänster bromshandtaget på styret med din vänstra hand.

3 Använd din högra fot att snabbt trycka ner på kick-starter peg och låta spaken att stiga tillbaka upp till sitt ursprungliga läge. Upprepa processen tills motorn startar igång. Kom ihåg att hålla den vänstra bromshandtaget intryckt medan sparka startar motorn som den vänstra bromshandtaget innehåller en säkerhetsbrytare som hindrar motorn från att starta om den inte påverkas.

1 Leta reda på batteriet om du har en skadad kick-start mekanism eller om kick-start metod inte lyckas. De flesta Kina-tillverkade skotrar har batteriet monterat under fotstödet området medan andra fabrikat och modeller har batteriet monterat under sätet, nära bränsletanken.

2 Lyft upp gummimattan ligger på fotstödet område skoter. Batteriet är placerat under plastlocket.

3 Ta bort de försänkta lockskruvar med en stjärnmejsel och bänd bort locket för att exponera batteriet. Batteripolerna är markerade på lämpligt sätt med negativa (svart) och positiv (röd) färgkodning.

1 Fäst motsvarande negativa och positiva poler ett batteri hoppa pack till skotrar batteriet. Se till att hoppa paketet är inställd på 12-volts drift innan den ansluts till batteriet.

2 Slå på hoppet förpackningen, tryck den vänstra bromshandtaget och tryck på skoter och rsquo; s på startknappen för att aktivera elektriska start på skoter.

3 Stäng av hopppaketet när skotern börjar köra. Ta bort de negativa och positiva kablar hoppet paketet från din skoter & # 039; s batteri. Sätt tillbaka batteriluckan installerar skruvarna med en stjärnskruvmejsel och flytta gummimatta.

1 Stäng av fordonet, öppna motorhuven, anslut den positiva startkabeln direkt till fordonets rsquo; s positiva batteripolen och anslut den negativa startkabeln till en lämplig metall marken på fordonet.

2 Anslut motsvarande negativa och positiva kablar till startkabeln till lämpliga terminaler på din scooter och rsquo; s batteri. Snabbt trycka och hålla den vänstra bromshandtaget och tryck på startknappen.

3 Ta bort startkablarna från din skoter & rsquo; s batteri så snart som motorn startar framgångsrikt. Förvara inte hoppa leder anslutna från fordonets rsquoen; s batteri till skotern batteriet under långa perioder som skador på skotern kan inträffa.

4 Sätt tillbaka skoter och rsquo; s batteriluckan och installera skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Vik gummimattan tillbaka ner på att fotstödet område av skoter.