Hur Refill HP D5460 bläckpatroner

Hur Refill HP D5460 bläckpatroner


HP D5460 skrivare kallas en "Photo" skrivare, därför att den har förmågan att skriva ut i en mängd olika kvaliteter, från foton till textdokument. HP D5460 kräver HP 564 bläckpatroner, med en separat patron för varje färg: svart, cyan, magenta och gult. Vid köp av varje patron individuellt kan vara ganska dyrt, så vissa användare föredrar att fylla den ursprungliga patroner snarare än ersätta dem. Att göra detta kan spara stora pengar i det långa loppet.

Instruktioner

1 Använd plast eller latex handskar för att förhindra att dina händer från att få bläckfläckar.

2 Öppna HP-skrivaren locket och välj HP 564 bläckpatron du vill fylla. Skjut håller klipp tillbaka och dra ut kassetten långsamt ut.

3 Använd tidningar eller pappershandduk för att täcka arbetsytan. Lägg HP 564 kassetten på arbetsytan.

4 För in sprutan i bläck burken och fyll den med bläck upp till 4 milliliter märket. Om du har en 564XL patron, använder 8 milliliter bläck.

5 Dra av etiketten på bläckpatronen för att avslöja ventilerna under. Du kommer att se en "snirkliga" linje och ett hål i centrum av patronen.

6 Placera fingret över bläck pipen (den del av patronen där du ser våt bläck). Detta kommer att hålla bläcket från sprutar ut medan du påfyllning det.

7 För in sprutan i centrumhålet som täcktes av etiketten och mycket långsamt injicera bläck. Håll fingret över bläck pipen en minut för att låta bläcket för att mätta den inre svampen.

8 Lägg kassetten på en pappershandduk med etikettsidan upp för ett par minuter. Vissa bläck kan läcka ut i början, men det kommer att sluta. Inte ersätta etiketten.

9 Torka bort överflödigt bläck från patronhuset och installera patronen i skrivaren.