Hur man gör en Owl kostym för ett barn

Hur man gör en Owl kostym för ett barn


Du kan skapa en mjuk och bekväm hemlagad uggla kostym för ett barn med hjälp av befintliga kläder och billig filt. Martha Stewart lyfte ursprungligen denna design för att göra ett spädbarns kostym, men några ändringar gör den lämplig för barn i alla åldrar. Om barnet är tillräckligt gammal för att använda lim, kan hon kunna hjälpa till med kostym konstruktion. Yngre barn kan hjälpa dig att välja färgerna i kostym för att passa deras smak.

Instruktioner

1 Skär fem till tio stycken av vit filt ungefär fyra till fem inches tall och lika bred som den främre delen av barnets kropp. Lämna den övre kanten av varje bit platt och skär ett zig- zag effekt vid botten. Dessa bitar av filt kommer att skapa en befjädrad utseende på framsidan av ugglan kostym.

2 Fäst en vit filt remsa mot botten av en vit snap-bottom T-shirt, bodysuit eller långärmad vit skjorta med tyg lim. Placera nästa remsan ovanför den första, något överlappande och limma den på plats. Fortsätta att tillämpa filten tills framsidan av skjortan har täckts.

3 Skär stor fjäder former från kändes i diverse nyanser av brunt eller barnets favoritfärg att bilda vingarna för ugglan kostym. Ordna fjädrar på en plan yta tills du är nöjd med formen på uggla vingar och de är tillräckligt långa för att sträcka sig från barnets axlar till handleden. Limma alla de fjädrar tillsammans med tyg lim.

4 Mät runt barnets övre och nedre arm och subtrahera en tum från varje mätning. Skär två stycken av 3/4-tums bred flätad elastiska samma längd som varje modifierad mätning. Du kommer att ha fyra stycken av elastiskt vid denna punkt, två med hjälp av överarmen mätning och två med hjälp av den nedre armen mätning.

5 Sy ändarna av varje stycke av elastiskt samman för att bilda en slinga. Sy slingorna från den övre armen mätning nära toppen undersidan av varje vinge. Sy banden med hjälp av underarmen mätning nära botten undersidan av vingarna.

6 Skär svart filt att skapa ett par mjuka glasögon med långa remsor vid varje ände för spädbarn och småbarn. Sy bitar av krok och ögla tejp som kardborre på ändarna av glasögon för att säkra dem på baksidan av barnets huvud. Äldre barn kan bära faktiska glasögon för att ge intryck av stora, runda uggla ögon.

7 Skär brun filt i små trianglar och bifoga dem till toppen av en brun stickad mössa eller pilot mössa med säkerhetsnålar. Använd säkerhetsnålar så att du kan stänga dem och minska risken för att peta barnet medan han bär kostym.

8 Layer den vita snap botten skjorta eller body över svarta eller bruna strumpbyxor eller leggings. Sweat byxor eller ens jeans är lämpligt om du använde en vanlig långärmad T-shirt för kostym. Slip banden på undersidan av vingarna över barnets armar. De elastiska band bör passa väl men inte hårt nog för att orsaka smärta eller obehag.