Hur man mäter Yogurt Starter

Hur man mäter Yogurt Starter


Hemlagad yoghurt är ett ekonomiskt och hälsosamt alternativ för yoghurt älskare. Den hälsosamma bakterier från yoghurt skyddar och hjälper matsmältningssystemet. Mängden start används i hemgjord yoghurt är avgörande. Även om det inte finns några hälsorisker kopplade till användning av en felaktig mängd yoghurt starter, kommer en persons tid och ansträngning vara bortkastade om mätningarna inte rada upp. Har hemgjord yoghurt med spannmål och frukt för en frisk behandla med naturliga ingredienser.

Instruktioner

1 Köp en färdigförpackad och frystorkat yoghurt starter. Ett paket av åtminstone 5 g (nästan två ounces) räcker för en qt. av yoghurt. Instruktionerna för hur man använder start antingen vara på lådan och / eller enskilda paket. Köp frystorkade yoghurt starter i hälsokostbutiker och stormarknader.

2 Mät ut en halv kopp eller åtta msk vanlig yoghurt med ett mått eller matsked. Förbereda resten av yoghurt såsom anges i ett recept eller guide.

3 uppskatta mängden yoghurt starter eller vanlig yoghurt genom eyeballing det. Detta steg rekommenderas för personer som har en stor erfarenhet att förbereda yoghurt från yoghurt förrätter. För mycket start kan orsaka yoghurtblandningen till ISA. För lite starter kan resultera i en vattnig yoghurt som tar längre tid än vanligt att tjockna.