Hur man gör liggande Visitkort

Hur man gör liggande Visitkort


Visitkort varumärke och marknadsföra ditt företag, och det finns flera vägar att gå om att göra landskap visitkort. Ett sätt att se till att dina kort skildra en rättvisande bild av företaget är att utforma dem själv. Det är så enkelt som att samla din företagsinformation, ordna det på en mall och skriva ut korten. Det finns tre sätt att göra korten. Du kan designa din egen med hjälp av din hemdator och skrivare. Du kan också besöka ett tryckeri och få dem utforma och skriva ut visitkort. Ett annat sätt är att hitta en online tryckeri där du kan designa dina kort med hjälp av sina mallar och låta dem tryckas och skickas till dig.

Instruktioner

1 Samman den information du vill visa på ditt landskap visitkort. Detta bör omfatta ditt företag kontaktinformation för potentiella kunder och företagsnamnet. Om du har andra anställda, kan du ange ditt namn och mobiltelefonnummer samt, så att kunderna kan kontakta dig direkt. Andra saker du kan överväga att lägga till ditt visitkort är tjänster som dina landskaps företag erbjuder, såsom gräsmatta underhåll för bostäder och kommersiella gräsmattor, träd putsning, landskapsdesigner och installation av sprinklersystem. Du kan också lägga till en fras eller slogan till ditt visitkort som kan hjälpa människor att tänka på ditt företag när du söker efter landskapsleverantörer.

2 Bestäm om du vill inkludera en bild på ditt landskap visitkort. Lägga till en grafisk är inte nödvändigt, men det kan lägga till visuella intresse. Om du vill lägga till en bild, det finns några sätt att gå om att välja en. Du kan designa din egen grafik, använda din egen företagslogotyp, söka igenom böcker eller mallar för clip art eller användning visitkort lager som har en befintlig bild eller ram. Bilder som ofta förknippas med landskaps företag är gräsklippare, träd, blommor, växthus, däck, strukturer och natursköna trädgård vägar.

3 Utforma layouten på landskap visitkort. Med hjälp av ett bildbehandlingsprogram på din hemdator gör det enkelt att flytta bilden till olika platser på mallen och prova olika typsnitt och storlekar. Spela med det tills du har en layout som du vill. Spara det så att det är lätt att hitta. Ett annat sätt att hitta ClipArt för ditt landskap visitkort är att söka igenom clip art och teckensnitt som skrivare erbjuder. Anställda är tillgängliga för att hjälpa dig att göra dessa beslut samt ge dig råd om kostnad. Ett annat alternativ är att söka efter en utskriftstjänst på nätet som tillåter dig att göra landskaps visitkort själv, med hjälp av sina mallar. När du har skapat en design som du är nöjd med och har betalat dem för sina tjänster, kommer de att skriva och skicka visitkort direkt till dig.