Hur man Nail en backhand Slam i Bordtennis

Hur man Nail en backhand Slam i Bordtennis


Mest fulländade bordstennisspelare har bemästrat forehand slam. Men det är ganska en fördel att ha en konsekvent, dödligt backhand slam också. Eftersom det är i allmänhet en mindre naturligt skott, är det svårare att uppnå. Det finns flera grundläggande element för att utveckla en effektiv backhand slam.

Instruktioner

1 Kom ihåg att varje slam i bordtennis kräver lägre \\ - armstyrka och en snabb handled. Håll armbågen böjd för att förhindra hela armen från att engagera sig i skottet. Du vill inte att bromsa paddeln rörelsen.

2 Vänta på bollen. Ångest är ett bergsäkert sätt att blåsa skottet. Försök att slå bollen på topp för att säkerställa den mest fördelaktiga vinkel.

3 Bly med armbågen. Knäppa din underarm och handled i bollen samtidigt som man trappar framåt mot bordet. Body fart är avgörande för att maximera hastigheten på ditt skott.

4 Använd topspin, i synnerhet när den träffar bollen vid en nivå nära bordet. Toppad kan du höja bollen över nätet, sedan föra ner det till den andra änden av bordet. Det skapar också en stark hop när bollen landar, vilket gör det svårare att återvända.

5 Avsluta stroke hög. Inte fullfölja låg, eftersom det kommer att hålla bollen för låg för att rensa nätet.