Hur man gör en servitris Hat

Hur man gör en servitris Hat


Klassiska servitris uniformer inkluderar en perky liten hatt sitter upprätt på toppen av huvudet. Hatten är en parallellogram form som kurvorna från framsidan av huvudet runt båda sidor på samma sätt som en tiara. Det är fäst med hårspännen på varje sida. Du kan återge hatten från en bit av filt som en del av en kostym för en Halloween bus eller godis utflykt eller klä upp part. Du behöver inte sy; limma den i stället. I själva verket kan äldre barn göra hatten själva.

Instruktioner

1 Vik en bit av färgade filt som är 9-by-12 inches i tredjedelar längs den längsta sidan. Du kommer att sluta med en vikt bit som mäter 12-by-3 inches.

2 please filten stängd genom att placera en klick av varmt lim i varje hörn av den övre fliken.

3 Vrid den vikta kände över och placera den horisontellt så att du bara se vikta kanterna på toppen och botten.

4 Rita en sträng av lim längs den nedre kanten och tryck spetskant längs denna kant. Den raka kanten av spets kommer att vara på botten. Den scalloped kanten av spets kommer att peka uppåt.

5 Vänd hatten över så spetsar är fortfarande på botten men inför tabellen. Vik det övre vänstra hörnet ner för att möta botten av hatten, som bildar en triangulär flik på den övre vänstra sidan. Vänd ner det övre högra hörnet för att göra en identisk triangulär flik i övre högra sida. Please flikarna ned med varmt lim.

6 Kurva hatten med spets på utsidan. Ställ den på toppen av bärarens huvud och stift den med hårspännen vid bakre hörnen.