Meddelanden för Sympathy Blommor

Meddelanden för Sympathy Blommor


Blommor kan skickas i stället för närvaro vid en begravning eller efter en begravning för att trösta de sörjande. När du skickar sympati blommor, är det lämpligt att skicka ett meddelande tillsammans med blommor, förmedla dina ånger. När du skickar blommor är en enkel gest, formulering sympati kort som går med det kan vara knepigt.

personlig Minne

Om du har utrymme på sympati kortet, dela ett minne med den avlidne. Det kan vara något att mottagaren var en del av, eller det kan vara något som avslöjar en annan aspekt av den avlidne till mottagaren. Hålla minnet kort och positiv. Detta är ett bra sätt att göra meddelandet mer personlig och mer meningsfullt att den person som var så nyligen sörjande.

Beklaga sorgen

Kom ihåg att det meddelande som du skriver för sympati blommor behöver inte vara lång. Det kan vara så enkelt som "Våra kondoleanser" eller "Kondoleanser i tiden för din förlust." En kort kort meddelande som uttrycker dina känslor av sorg är suggestivt och enkelt, och en person som är uttömd med sorg kan uppskatta att inte behöva ta itu med en lång ström av sorg eller lyckönskningar.

Symbolism av blommor

Även några blommor är lämpliga för sympati buketter, några blommor har traditionella betydelser som kan vara lämpliga för tillfället. Ljuset Beyond föreslår förklarar symboliken av blommor som du har valt på sympatikort. Till exempel, rosor står för kärlek, medan protea står för mod. Nejlikor symboliserar stolthet och skönhet medan liljor står för livet. Du kan också välja blommor som betydde något för den avlidne och förklara deras betydelse i förhållande till den avlidne också.

"I våra tankar"

Om du vill ha en mer aktiv meddelande på sympati kortet, låta mottagaren veta att hon är i dina tankar. Det är skönt för henne att veta att du tänker på henne, och det gör att hon ska veta att du är där om hon behöver dig. Detta meddelande är bra för att låta någon vet att du vill hjälpa utan att vara påträngande. Efter döden av en nära anhörig, olika människor behöver olika saker, och det här meddelandet ger dem möjlighet att be om vad de behöver.