Hur öppna din egen Doggy Daycare Center

Hur öppna din egen Doggy Daycare Center


Om du har en passion för att arbeta med djur, med start en dag sugarverksamheten för hundar kan vara ett utmärkt och givande sätt att försörja sig. Doggy dagvårds företag tillgodose upptagen yrkesverksamma som inte vill lämna sina hundar hemma ensam. Dina tjänster också kan användas av turister som tycker att det är besvärligt att ta sina husdjur men inte vill lämna sina hundar i en traditionell kennel.

Instruktioner

1 Skapa en affärsplan för din vovve dagvård. Innan du öppnar dörrarna till hundar, måste du veta hur du kommer att driva ditt företag. Några saker att tänka på: 1. Hur mycket startkapital har du? 2. Vilka tjänster kommer ni erbjuda? 3. Hur mycket kommer ni betalt? 4. Var kommer din dagvård placeras? 5. Hur många hundar kommer du att kunna ta emot på en gång? 6. Om du köper företag ansvarsförsäkring? Om du har en tydlig vision och skapa en realistisk budget för ditt företag, kommer dina chanser att lyckas ökar exponentiellt.

2 Välj en plats för din vovve dagvård. Du kan utse en plats i ditt hem eller du kan hyra kommersiella lokaler. När du väljer en plats, se till att den är rymlig och lämplig för hundar. Tillgång till en inhägnad utomhus skulle vara perfekt för dina ändamål. Se till att välja en plats som är synlig och bekvämt för potentiella kunder.

3 Köp förnödenheter och utrustning. Du kanske vill köpa hundburar vid en hund blir besvärliga. Du behöver koppel, vatten och maträtter, hund sängar, behandlar och leksaker. Överväga omfattningen av din föreslagna transaktionen. Antalet hundar du planerar att ta hand om kommer att diktera de varor du behöver.

4 reklam för ditt företag. Skapa och placera flygblad i hela ditt samhälle. Fråga din lokala veterinär om du kan lämna ditt telefonkort på kontoret. Överväga att placera en annons i lokaltidningen. Allt som du kan göra för att få uttrycka sig om de tjänster som du erbjuder kommer att gynna din vovve dagvård.

5 Inköp affärs ansvarsförsäkring. Du behöver inte göra detta för att öppna ditt företag, men det rekommenderas starkt. Ansvarsförsäkring skyddar dig från ekonomiskt ansvar i händelse av en kunds hund blir skadad, förlorade eller sjuk medan i din vård. Det skyddar dig även i händelse av att en annan person är skadad på din fastighet eller som ett resultat av din verksamhet. Business ansvarsförsäkring liknar andra former av försäkring i att du kan köpa olika politiska gränser baserat på dina behov. Om du bedöms vara ansvariga för ett belopp som är större än er politik gräns, kan du vara ansvarig för eventuella ytterligare belopp. Du bör arbeta med ditt försäkringsbolag agent för att avgöra politiska gränser som är lämpliga för din verksamhet. Kom ihåg att försumma att köpa försäkring kan leda till att du måste stänga ditt företag om en incident inträffar och du kan inte täcka kostnaderna.