Bröllop dekoration idéer för mottagning

Bröllop dekoration idéer för mottagning

Bröllop dekoration idéer för mottagning

Planering för ett bröllop kan vara en stressig tid för engagerade par. Tillsammans med strykning ut detaljerna i bröllopet, måste den framtida bruden och brudgummen boka och dekorera en plats för mottagning. Det finns många dekoration idéer för mottagning som kan hjälpa par dekorera för deras speciella dag.

Blommor

Den naturliga skönheten i blommor gör dem en perfekt passform för att dekorera en bröllop mottagning. Många par väljer att dekorera bord i receptionen med blomsterarrangemang som kompletterar temat för bröllopet. Med ett så brett utbud av olika typer och storlekar av blommor, det kommer säkert att vara ett arrangemang som ser bra ut med resten av mottagandet inredning. Vare par sig på en stor, genomarbetade arrangemang eller en enkel vas fylld med en handfull blom, blommor är säker på att lägga till ett bröllop mottagning plats.

ljus

Ljus skapar en varm, romantisk glöd som är perfekt för bröllop. Dekoratörer kan ställa in en mängd olika utseende med ljus av varierande längder och former och genom att använda olika ljusdisplayer. Till exempel, en kandelaber med avsmalnande ljus upprättar ett elegant utseende, väl lämpad för mer formella frågor. En samling av ljus vita pelare olika höjder lyser upp rummet i en mysig värme och är en mittpunkten som kommer att se bra som en del av många bröllopsmottagningar.

hängande dekorationer

Hängande dekorationer bidra till att göra hela mottagningsutrymmet, inte bara bordsskivor, ser fantastiska. Lyktor, oavsett om de är gjorda av papper, glasburkar eller metall och glas, lyser upp utrymmet med en romantisk, ibland exotiskt, atmosfär. Lyktor kan användas i en mängd olika inställningar, från trädgrenar till de övre gränser av mottagningsplatser. Hängande blomsterkorgar eller dekorativa bollar av blommor kan lägga till en pop av färg och skönhet blommor till osannolika ställen, som Eves av närliggande byggnader eller taket ovanför.

displayer

Displayer i receptionen, som buffébord eller bordet med bröllopstårta, kan också vara en dekoration och bidrar till den övergripande utseendet på mottagningen. Istället för att bara sprida skivorna av godsaker på ett bord, särskiljande presentationer, såsom stora krukor fyllda med godis, klubba träd, och välskrivet brickor av cookies, kräver uppmärksamhet och ser vacker. Detaljer kan ha en enorm inverkan också. Till exempel, en flödande duk och ett stänk av blomblad på bordet med bröllopstårta lägga till en subtil touch av romantik.