Gratis Flygplan Simulator spel

Gratis Flygplan Simulator spel


Flygplan simulering spel är en populär genre i videospel eftersom de ger spänning och frossa i en simulerad flygerfarenhet, men på en dator. Flygplan simulatorer har blivit så avancerade i 2000-talet att de nu används av flygskolor i undervisningen eleverna hur man blir piloter. Flygplan simulatorer ursprungligen var avsedda att vara för utbildning piloter, men allmänhetens intresse i spelen ledde så småningom till deras frigivning. Internet är fullt av gratis flygsimuleringsspel tillgängliga för nedladdning.

"Flight Simulator X"

Även den fullständiga versionen av "Flight Simulator X," som utvecklats av Microsoft, kostar pengar, Microsoft fortfarande erbjuder en gratis version av spelet. Den fria versionen av "Flight Simulator X" består av två flygplatser, två uppdrag, och tre olika flygplan, och det är tillgängligt för nedladdning. "Flight Simulator X" består av omfattande, öppna miljöer som sträcker sig från hemstäder till exotiska platser. Tekniken för att göra spelet var 25 år i vardande, och det är en av de mest realistiska flygsimulatorer på marknaden under 2011.

"X-Plane"

"X-Plane," som utvecklats av företaget X-Plane är ett annat ultra-realistiska flygsimulator spel. Den fria versionen av det är en demo, men hela spelet är tillgängligt för prospektering som det kostar bara pengar för att köpa olika plan. "X-Plane" är en sådan riktig flygsimulator som de amerikanska och kanadensiska luftfartsmyndigheterna har gett det tillstånd som ska användas för att träna inkommande piloter. "X-Plane" funktioner utvecklat grafik tillsammans med realistiska joystick, men det kan visa sig vara svårt för flygsimulator nybörjare på grund av dess intensiva realism.

"Plane Flight Simulator"

"Plane Flight Simulator" är en gratis online-spel som är en klon av sin mer kända Microsoft motsvarighet. Spelet sätter spelaren i kontroll över en stunt plan och tillåter honom att flyga runt om i världen av "Plane flygsimulator." Det är en fullständig version, gratis spel och använder peka-och-klicka-mus kontroller. Även om grafiken kanske inte är den bästa och kontrollerna kan ta lite tid att vänja sig, om du tar dig tid att lära sig den invecklade "Plane flygsimulator," det kan vara en givande upplevelse.

"ESS högt"

"Aces High," som utvecklats av HiTech skapelser, är en annan fri flygsimulator som har en strids twist. Spelet utspelar sig i en värld full av första världskriget och II era stridsplan, med andra spelare att kontrollera sina egna plan. Combat kan ske var som helst, och spelet har en realistisk simulator gränssnitt i modellen av WWI och WWII eran flygplan. "Aces High" ger också för spelare att skapa sina egna uppdrag, vilket är en underhållande variant på den flygsimulator genre.