Hur man målar en Fixie

Hur man målar en Fixie


En fixie är en fixed gear som inte har någon frihjul. Även känd som fast hjul cyklar är Fixies utrustade för att sluta använda enbart peddles. Om du vill ändra utseendet på din fixie, uppnå ditt mål genom att lägga till en målad yta. Innan du försöker att lägga till en ny färg, skala ned befintliga färgen, eller du kommer att sluta med en instabil yta som i slutändan kan chip. Applicera den nya färgen med hjälp av tekniker som kommer att främja felfria, attraktiva resultat.

Instruktioner

1 Lossa sitsen, hjul, kedja och styret från fixie ramen med hjälp av en skiftnyckel.

2 Ta ramen utomhus och placera den på en duk damm ark.

3 Sätt på en respirator. Tillämpa en aceton-baserade färgborttagningsmedel till fixie ramen, med användning av en 2-tums naturliga pensel pensel.

4 Täck ram med plast damm blad. Vänta fem minuter innan du tar bort plasten. Skrapa lossade färgen från fixie, med hjälp av en plast spackel och 50-slippapper.

5 Tvätta fixie ramen med ett vattenbaserat avfettningsmedel, med användning av stålull. Skölj fixie, med hjälp av en slang. Låt ramen torka i två timmar.

6 Sand ramen med 220-slippapper, med hjälp av ström Sander.

7 Coat ena sidan av fixie ramen med galvaniserad metall-etsning sprut primer. Applicera i en svepande, sida till sida rörelse, hålla en 8-tums avstånd mellan fixie och sprutspetsen. Låt fixie torka i två timmar, sedan vända på ramen över och prime den andra sidan.

8 Lätt sand ramen med 300-slippapper. Torka fixie med please dukar.

9 Måla fixie ramen med samma metod som du använde för att prima den. Vänta minst tre timmar innan du monterar cykeln.