80 Workout Gear

80 Workout Gear


När en person hör "80s träning redskap", säger han får automatiskt tänka sig tätt spandex, pannband och överdimensionerade skjortor. Under 1980-talet, Jane Fonda var ett gym ikon, och många människor följde tillsammans med sina tränings VHS-band i sina egna hem. Till denna dag, du fortfarande se en del människor idrottsliga typer av mode hon bidragit till att göra populär - och det gör ett utmärkt val för kostym parter.

Trikåer och strumpbyxor

80 Workout Gear


Strumpbyxor var vanligtvis bärs under en trikåer eller med en överdimensionerad skjorta. Färgerna varierade, men var vanligen ljus och neon. Stilen i trikåer var oftast ärmlös, men ibland långärmad trikåer var slitna. Den unitard var också en favorit - den bestod av en trikåer men hade strumpbyxor redan fäst vid den.

tröjor

Överdimensionerade tröjor var huvud val för 80 träningspass redskap. Skjortor och tröjor båda var slitna och i allmänhet föll av ena axeln. Dessa bärs över en trikåer och strumpbyxor, eller paras ihop med shorts och leggings.

Benvärmare / Skor

80 Workout Gear


Benvärmare var en populär 80 träningspass modeaccessoar och fortfarande sliten idag. De scrunched vid anklarna och täcker hälen på en fot om de är slitna för fitness. De finns i en mängd olika färger och mönster. De är prisvärda och kan bäras nästan när som helst. Höga skor var vanligtvis valet av fitness skor under 80-talet. Vissa människor skulle också bära inga skor alls, beroende på sport eller aktivitet.

Tillbehör

80 Workout Gear


Pannband och armband var allmänt sett på 80-talet, och inte alltid bara för att utöva. De finns i en mängd olika färger och stilar, men frotté och flätor är de vanligaste valen. Scrunchies, även känd som hår band, var en annan het fitness tillbehör.

träningsoveraller

Fortfarande ses i dagens avslappnad och fitness mode, träningsoveraller var oftast avsedda för varm-ups, men blev populär som ledig klädsel. De gjordes för både män och kvinnor.

Man Fitness Mode

80 Workout Gear


Män som arbetade i 80-talet hade ofta muskel skjortor, som var ärmlös att visa upp sina buff armar. Vissa skulle skära skjortan runt navel höjd för att visa sina hårda magar. Korta shorts var ett hett objekt, och igen, oftast i ljusa neonfärger eller geometriska mönster.