Tile FÄRGER

Tile FÄRGER


Om kakel i ditt hem är föråldrad eller sammanstötningar med dina tillbehör, kan du spara dig besväret att ersätta den genom att måla den i stället. Ett brett utbud av epoxifärg färger finns för keramiska plattor - oavsett om du letar efter pasteller, neutrala eller levande juveltoner. Kakel färger är vattentäta och hållbara, så färger kommer inte flagna som standard interiör färg.

Kök kakel färger

Plattor är en favorit för köksytor eftersom de är lätta att rengöra och stå emot slitage av frekvent användning. Från bänkskivor till tak och kakel, många kök kombinera plattor av olika material för dekorativa och nyttoändamål. Granit kakel göra starka bänkskivor och ger en jordnära bakgrund för en modern eller samtida färgpalett. En crimson eller safir tillbaka stänk livar upp rummet. Lägg kontrast, ljus och en rymlig känsla med neutrala nyanser. Going neutral ger också maximal mångsidighet för att ändra skåp eller tillbehör i framtiden.

Badrum kakel färger

För badrum, vit är ett klassiskt kakel färg eftersom det skapar den skarpa, rymliga utseende du vill ha i ett badrum. Gräddvit med turkos, gula eller ljusgröna kakel presenterar en spa-liknande känsla som i allmänhet går bra med silver och glas sanitetsporslin. Om du lutar åt mer färg, använd jordfärger för en lugn plats eller svala blå eller gröna väggplattor med vita möbler. Förenkla golv med taupe eller vitt och lägga stänk av färg med en badrumsmatta, vibrerande duschdraperi, handdukar eller färska snittblommor. Överväg målning plattor runt ett vitt golv eller badkar svart att etablera rena linjer.

Takplatta Färger

Äldre hus ofta har stämplat takplattor medan moderna bostäder har vanligtvis aluminium takplattor eller inga alls. Du kan använda latexfärg på antingen tenn eller aluminium plattor; båda är lätt att måla och oftast bara kräver två skikt. Bevara en romantisk, viktoriansk utseende med grädde eller off-vita färger. Måla ditt tak i samma färg som dina väggar ger ett rum kontinuitet samtidigt kommer en nyans eller två ljusare lägger en illusion av höjd till ditt tak.