Hur man skapar en Fall Tree Made From Butcher papper

Hur man skapar en Fall Tree Made From Butcher papper


Butcher papper är ett vanligt hantverk material för barns hantverk, eftersom det är billigt, lätt att vika och skära, och hållbara. Göra en nedgång träd av slaktare papper är helt enkelt en fråga om att skära ut en trädstam och blad. Stora grupper av barn kan arbeta tillsammans i detta projekt, svarvning enkla pappersark till en färgstark klassrummet dekoration. Barnen kan skriva sitt namn eller en önskan om varje blad eller helt enkelt lämna bladet tomt.

Instruktioner

1 Rita formen av en grundläggande trädstam och grenar på en lång bit av brunt slaktare papper. Beroende på storleken på ditt träd, kan du kanske att rita både stammen och grenarna på ett enda stycke; för mycket stora träd måste du dra varje gren separat.

2 Klipp ut stammen och grenarna med saxen.

3 Fäst träd stam och grenar på en vägg eller dörr med hjälp av dubbelhäftande tejp.

4 Skär en stor mängd löv från slaktaren papper. Den exakta mängden av bladen kommer att bero på storleken på ditt träd; för en genomsnittlig träd, behöver du runt 60. Du kan måla dem gula, orange och rött med markörer, färgpennor eller måla eller helt enkelt klippa ut dem ur färgat slaktare papper.

5 Fäst bladen till träd med hjälp av dubbelhäftande tejp. Du kan bifoga bladen till trädgrenar eller stapla dem på botten av trädet som om de redan hade fallit.