Hur man polera en mosaikgolv

Hur man polera en mosaikgolv


Mosaikgolv har flera fördelar för husägare; kanske den mest populära är att du enkelt kan anpassa dem själv, skapa originella mönster och design. Sådana plattor är också slitstark, billig och inte kräver en hel del underhåll. Men eftersom mosaikplattor består i allmänhet av olika brickor runt 2 inches med 2 inches i storlek, golv visar oftast någon fogmassa mellan dem. Detta innebär att innan du kan polera sådant golv, du behöver rengöra plattorna först.

Instruktioner

1 Dammsug upp allt damm och smuts från ytan av dina golv. Fyll en hink med varmt vatten och tillsätt 1/4 kopp tvättmedel och blanda väl.

2 Doppa en mjuk mopp i vatten och torka helheten av golvet, var noga med att komma in i hörnen. Skölj ur skopan och fylla den med en lösning av en-halv varmt vatten blandat med 3 procent väteperoxid.

3 Doppa moppen i den nya lösningen och skrubba hela golvet. Denna lösning kommer att hjälpa rengöra injekteringsbruk mellan plattorna. Låt lösningen blöt på golven i ca 30 minuter. Torka golven med en mjuk trasa.

4 Häll HG golvpolish i en roller kastrull och doppa en ny roller i lösningen, som täcker hela ytan av rullen, utan mättar det. Rulla rollern över ytan av mosaikplattor, som täcker dem jämnt.

5 Låt polska att tränga in plattorna i fem minuter. Torka bort överskottet polska från plattorna med en mjuk trasa.