Hur man byter en TV Kabel Outlet

Hur man byter en TV Kabel Outlet


Så du vill byta ut kabel-tv utlopp. Många hem har deras kabel-tv installeras genom väggplattor som ser ut som strömbrytare eller eluttag för utseende, även om detta inte försämra signalen något. Den andra nackdelen med dessa butiker är de sticker ut ur väggen och blir lätt fastnat och bruten. Det är dock möjligt att ersätta dem, även om du inte är en elektronik geni.

Instruktioner

1 Koppla bort alla tråd som leder till utloppet, om det behövs. Gör detta genom att skruva i slutet tills tråden kommer gratis.

2 Ta bort plattan. Använd din skruvmejsel för detta; ta bort båda skruvarna. Om plattan inte kommer gratis, bända bort underifrån.

3 Skruva åt kabelanslutningen. På andra sidan av ditt uttag är en koaxialkabel, samma som du hade på framsidan. Det kan vara svårt att greppa detta eftersom det är en liten bit, så du kanske vill använda en tång för att vrida slutet gratis.

4 Sätt i den nya kabelanslutningen. Sätt stiftet från koaxialkabeln i väggen och vrid tills den sitter. Använd tång för att få det ännu hårdare; Försök att rotera den en extra kvarts varv.

5 Skjut kabelanslutningen via din nya väggplatta, fäst sedan plattan på väggen med skruvar.

6 Anslut din kabeln.