Enkla Family Tree projektidéer

Enkla Family Tree projektidéer


Ett släktträd är ett kraftfullt visuellt sätt att visa upp strukturen på din familj. Oavsett om du har en stor familj eller en liten en, kan du göra ett träd projekt som kommer att fungera som en historielektion och ett konstverk i ett. Genom att arbeta med material som du har på handen, kan du göra ett enkelt projekt med en stor visuell effekt.

inramat

För ett släktträd projekt som fungerar bra för barn, börja med konstruktion eller kraftpapper. Klipp ut ett träd form och limma den på en hård bakgrund. Skär enskilda blad av färgat papper; skriva namnen på din familj på bladen och limma dem till trädet. Beroende på storleken på din familj, kan du använda namnen av din närmaste familj eller förlänga trädet att inkludera kusiner, mostrar, farbröder, mor- och farföräldrar och även stora-farföräldrar. Du kan göra en annan för varje säsong med färgade faller löv, kala grenar med bär för vintern, spirande blommor för våren och gröna blad för sommaren. Rama trädet för en enkel, söt konstverk.

vägg Tree

Om du behöver ett sätt att visa en samling av inramade familjefoton, förvandla dem till ett släktträd vägg display. Måla ett träd på en tom vägg eller använda en vinylvägg klamra; för en mer subtil effekt, använd en färg färg som bara är något mörkare eller ljusare än din vägg färg. Häng inramade bilder runt grenarna, gör en punkt att hålla närstående grupper tillsammans. Denna typ av släktträdet är särskilt effektiv när man har olika stilar ram och former eftersom det skapar en eklektisk, konstnärlig look. Du kan justera storleken och formen för att passa antalet foton och storleken på väggen.

Silhuett

När du har gamla utskrifter av familjefoton eller dubbla utskrifter, förvandla dem till ett släktträd stället för att lagra dem ur sikte. Klipp ut ansikten varje familjemedlem, försöker välja bilder som har liknande storlek huvuden. Måla en siluett av ett träd på ett konstverk ombord, när det är torrt, klistra huvuden runt trädet, lägga löv över var och en som om det är ett äpple. Inkludera så många generationer som du har bilder eller utrymme för; för att identifiera familjemedlemmar, sätta ett namn etikett under varje bild.

fLÖDES~~POS=TRUNC

För en mindre bokstavlig släktträd projekt, göra ett flödesschema. Börja så långt tillbaka som möjligt eller använda din stora-morföräldrar som toppen av tabellen. Därifrån satte linjer kommer ner från varje person att beteckna sina barn och andra linjer för att visa anslutningar som äktenskap. Om du vill lägga till djup i diagrammet visar andra intressanta fakta, som makar till syskon som var vänner innan de gifte sig i familjen.