Hur man har en 50-årsfest

Hur man har en 50-årsfest


Fira en älskad milstolpe 50-årsdag med en minnesvärd händelse. Oavsett om du planerar en liten middag sammankomst eller ett parti med en stor grupp av vänner, bör en 50-årsfest kompletterar personlighet hedersgäst. Planera tillräckligt långt i förväg för att felsöka eventuella planeringsfrågor som uppstår.

Instruktioner

1 Räkna ut din budget för partiet. Innan du börjar väljer en matleverantör, diskjockey eller plats du behöver veta hur mycket du kan spendera. En budget kommer att hindra dig från att gå överbord.

2 Välj en lämplig tema för partiet. Det kan vara baserad på en färg, såsom guld för detta gyllene födelsedag. Eller det kan peta mild kul på födelsedagen hedersgäst om han har ett sinne för humor. Till exempel: "Vad är grått och guld Artie roterande 50.?"

3 Skapa en gästlista. Överväga att bjuda in familjemedlemmar, medarbetare, vänner och till och med old school flaskor. Om det inte är en överraskningsfest, be din hedersgäst som han skulle vilja bjuda in.

4 Välj ett datum och tid för din fest. Om du planerar att ha händelsen på en restaurang eller festlokal, måste du göra reservationer. Fråga plats koordinator om specialerbjudanden för milstolpefödelsedagar.

5 skicka inbjudningar till alla på gästlistan. Integrera ditt tema i inbjudan så att gästerna vet vad som väntar. Beställa eller göra dina egna inbjudningar, och sedan skicka ut dem två till fyra veckor före evenemanget.

6 Skriv din meny, med hänsyn till din gäst of honor favorit livsmedel. Servera en speciell maträtt som var populär när födelsedag gäst föddes. Ställ ut aptitretare i uppsättningar av 50. Hyr en bartender och be honom att skapa en särskild drink för hedersgäst.

7 Skapa eller köpa en stor knutpunkt för hedersgäst bord, med hjälp av nummer 50. Häng guld serpentiner, har guld ballonger och lastbord med falska guldhalsband. Om du har valt andra än guld ett tema, dekorera med hjälp av det temat.