Hur man inlägg Läder för smycken

Hur man inlägg Läder för smycken


Tekniken av reliefskärning läder har använts i århundraden för att binda böcker, dekorera kläder och möbler och försköna smycken. Läder skärs och lager för att skapa nivåer av färg och design. Du kan göra smycken från inläggningar läder med läder klipp eftersom du inte behöver mycket. Kontrollera med en lokal läder återförsäljare eller läder arbetstagare att köpa skrot. Dessa läder infällning örhängen kommer att ha alla frågar dig var du fick dem.

Instruktioner

1 Rita cirkeln schablonen på en av färgerna i läder med svart markering. Gör två cirklar.

2 Placera läder på skärmattan och rulla den roterande kniven längs spåra linjen för att klippa ut cirklarna.

3 Rita stjärnan schablonen på båda bitar av cirkel läder och spåra två på kontrasterande läder. Skär stjärnor med de små sömnad sax. Liten sax är skyldiga att göra detaljerade nedskärningar.

4 Sätt en liten mängd lim på en bomullstuss och applicera den till kanten av stjärnan utskärningar på lädret cirklar. Lägg stjärnorna du klippa ut inne i stjärnformade hål och driva längs kanterna för att täta limmet. Du bör nu ha en kontrasterande färg stjärna innanför cirkeln.

5 Stansa ett hål ur toppen av båda örhängen med hjälp av läder punch.

6 Fäst hoppa ringar och örhänge fynd med smycken tång för att slutföra örhängen. Du kan använda den här tekniken för att göra hängen för halsband och armband också.