Så här visar Kina och Crystal i din Hutch

Så här visar Kina och Crystal i din Hutch


Hutch displayer är en vacker sätt att sätta färg och design i alla matsalen eller kök utrymme. Om att visa upp en samling av mormor ovärderliga porslin och kristall eller en uppsättning av vardagliga plattor och servis, hutches är en vacker och praktisk möbel. Oavsett vad arrangemanget, harmoniska Hutch skärmar har några gemensamma drag. En tilltalande display är vanligtvis symmetrisk i ordning, samordna i färg och attraktiv stil.

Instruktioner

1 Ta alla objekt ur din Hutch och använda möbelpolish eller glas renare att tvätta hyllor och glasdörrar för att börja din buren display.

2 Sätt halogenlampor. Om kaninbur har belysning, sätter några halogenlampor. Denna typ av glödlampa gör din kristall Glas gnistra i ljuset för en vacker totala effekten.

3 Välj en brännpunkt. Välj ett centrum, mitthyllan för att visa ett objekt som är stor och kombinerar alla färger din samling. Denna mittpunkt ger alla nyanser tillsammans för att skapa en harmonisk design.

4 Välj ett tema eller stil. Attraktiva porslin och kristall hutch visar samordna med utformningen av rummet där de befinner sig. När du planerar din samling skärm, tänk på färger och inredningen i ditt rum, och härma den i buren arrangemang för den mest tilltalande visuell effekt.

5 Display plattor med ryggplattan spåret. De flesta hutches har plattan spår i baksidan av hyllorna till visningsplattor. Ställ dina plattor på dessa spår, omväxlande storlekar av plattor för att skapa visuella intresse.

6 Ordna skärmen i en symmetrisk ordning. Symmetrisk design skapas när båda sidor av ett arrangemang är visuellt lika. När vi planerar din kaninbur display, hålla höger och vänster sida som liknar med avseende på färg, typ och storlek på objekt.

7 Dela din skärm med hyllor. Tillvägagångssätt din buren display genom att arbeta på en hylla i taget. När en hylla är klar i ett tilltalande sätt, arrangera nästa hyllan för bästa resultat.

8 Stack skålar, sallad tallrikar och tekoppar med fat. Medan många objekt i din hutch display är utställningsmonter genom att placera dem i spår eller arrangera dem i grupper, är bitar som sallad tallrikar, skålar och tekoppar med fat bäst lyfts fram i en staplad ordning.

9 Tillsätt några tillbehör. Som en pricken till porslin och kristall kaninbur display, lägga några faux växter såsom små topiaries, ormbunkar och hortensior bland arrangemanget för en touch av friskhet och färg.