Hur du sätter din Snöskoter Trailer I en Camper

Hur du sätter din Snöskoter Trailer I en Camper


En sluten skoter trailer är idealisk för en husbil konvertering. Vagnarna har en stor innerutrymmen och är utformade för att förhindra att fukt tränger in. Snöskoter släpvagnar är desamma som last släpvagnar, men många har inbyggda ramper för lastning maskinerna. Ramperna kommer inte att vara nödvändigt för camping, men de kan användas för att komma in i husbil utan att ta ett stort steg. Ramperna är också perfekt för äldre husdjur som inte kan hoppa in i släpvagnen.

Instruktioner

1 Öppna trailer dörrar, och en användning en högtryckstvätt för att rengöra insidan. Snöskotrar kommer att sätta stora mängder av smuts, sot och motorvätskor in i sprickor och hörnen på släpvagnen. Använd en lösning av varmt vatten och diskmedel för att skrubba oljefläckar och ta bort smuts från områden högtryckstvätt inte når, sedan använda bricka för att rensa ut tvålen. Parkera trailern på en sluttning, och låta vattnet rinna. Låt trailern torka en hel natt.

2 Park trailern på plan mark, och placera block under däck för säkerhet. Bygga en säng i den bakre delen av släpvagnen med hjälp av 2-av-4 timmer, 3-tums träskruvar och den 1/2-tums plywood. Göra sängen för att täcka hela bredden av det bakre, och justera längden enligt din längd. Använd 2-by-4s att bygga en rektangulär basram och vertikala stöd i varje hörn. Använda en metall "L" -formad konsol och en-tums plåtskruvar för att fästa sängramen till golvet i släpvagnen. Placera en konsol på varje hörn av basen, och använda en borr för att driva skruvarna in i basen och släpet golvet.

3 Bygg upp på sängramen för att matcha basen, och använda en tum trä skruvar för att fästa plywood till toppen. Låt sidor öppna för tillträde till lagringsutrymmet. Täck sängen med tjock, stoppning, och täcker stoppningen med ett blad. Använd en häftpistol att ansluta arket med plywood.

4 Bygg en soffa längs en ​​vägg av trailern. Mäta längden på soffan från slutet av sängen till dörren av trailern. Gör bredden på 2 fot. Bygg soffan ramen med 2-av-3 timmer. Bygg den rektangulära basen, och använda 3-tums träskruvar för att fästa en vertikal styrelse för varje sex inches längd. Komponera översta rektangeln för att matcha botten, och använda en-tums träskruvar för att fästa 1/4-tums plywood till alla sidor. Bifoga ett pianogångjärn till väggen sidan av ramen. Placera en halv-tums bit plywood på toppen av bänken, och fäst gångjärn med plywood. Cut skum stoppning för att passa dimensionerna av bänken, och täcker stoppningen med ett blad. Använda en häftpistol för att ansluta arket till toppen av plywood. Använd 1-tums plåtskruvar och en "L" -formad konsol för att fästa bänken till golvet.

5 Bygg en matlagning och arbetsbord längs väggen mittemot av soffan. Gör tabellen åtminstone 3 fot lång, 2 fot bred och något högre än sängen och bänken. Använd 2-av-4 timmer för hörnbenen och använda en-tums träskruvar för att fästa halv-tums plywood för toppen. Placera en extra vertikala benet på vardera långsidan för tabeller längre än 3 fot. Använda ett rakblad för att skära en bit av linoleum att matcha toppen av tabellen. Lägg ett lager trälim på bordsytan, och tryck på linoleum mot limmet. Använd 1-tums plåtskruvar för att fästa en "L" -formad konsol till varje hörn ben och golvet.